Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nyíregyházán szopatni szerető lenne??
Szolnokon ismerkednék bi párral vagy bi férfival bi uni vagyok szinte minden érdekel van kocsim hely is megoldható irj privátba
Dél Bp. M0 környéke?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma délelőtt 11től a király mozi terembe nyíló kabinjában a széken maszkban pucsítva baszatnám magam szó nélkül. Vékony sportos szűk pasi vagyok.
Ma este orál kaland? Komárom, Tata környéke. Kíváncsi hetero is.
Szopnék egyoldalúan ma délelött .helyem van Sümeg mellett .
Vác környéke?
Sziasztok. 6. Kerben keresek partner szorakazosara
varom uzeneted

Már a múltkor is írtam, hogy örülök, hogy figyelemmel kiséred a pályafutásomat! Ha senki sem látott még, akkor valószínűleg te sem?? Akkor vajon honnan tudom, hogy a folyósó végén balra az utolsó ajtó a tiéd!! Leírjam a lakást is, vagy az utca nevét?? Örülnék ha leszállnál rólam!!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 04. 01. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 20:55

Te mindenkinek betegesen írogatsz,de senki nem látott még. A megadott címed sem valós.
Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között bármikor jöhetsz, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
Kiszopatna 8kerben?
Kommentet jöttem olvasni... Nevetséges...
Nagyfarkú aktívat keresek. Helyem van Zuglóban. bi43
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Te mindenkinek betegesen írogatsz,de senki nem látott még. A megadott címed sem valós.
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma este valaki 18.keruletben? Helyem van
Uni
Ma este valaki 18.keruletben? Helyem van
Uni
Szia, írtam
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma estére keresek kalandot. Diszkrét, szimpi pàrt, hölgyet keresek. Helyem van.
Ma estére keresek kalandot. Diszkrét, szimpi pàrt, hölgyet keresek. Helyem van.