Szia aktuális meg?
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Aktuális meg?
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma este bp belvarosaban?
Pápán szopna valaki ?
Egy ócska kamugép, senki ne beszéljen meg vele semmit
(Ez egy válasz Sikoly2023 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Helló
Köki környékén valaki egy kis orál??
Köki környékén valaki egy kis orál??
Szegedi mackós pasit keresek ma estére.
Irtam
(Ez egy válasz Manus112 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 13:29

Sziasztok Ismerkednek Pest megye uni vagy passzív pasival hosszú távra ,hétköznap nap közbeni találka előre meg beszélt időben jó csak .
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok. Győrben szopnèk. Helyem van
Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Szia!Hétvégén a Marcali fürdőben keresek pasit,én fiatal bi vasi vagyok!
Hali, pèntekre keresek uni vagy aktiv pasit. Helyem van.
szopnek 11 ker
Sziasztok. Alkalmi partnert keresünk(férfi,nő, pár) párommal péntek estére Hatvanba. Helyünk van, és bizonyos távolságon belül utazni is tudunk.
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!
Köszönjük ha elolvastad és fel is tudtad dolgozni a meglévő információkat!
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!

Debreceni szopi?
Komárom környékén szopatna valaki?
Cumira valaki most Miskolcon?
Valaki ma Sümeg környéke ?