Isaszeg-Dány környékéről keresek egy normális srácot,akár nős srácot hosszabb távra. Diszkréció alap!!!
Ha létezel,akkor írj privátban!
Köszönöm!
Ha létezel,akkor írj privátban!
Köszönöm!
Pécsen szopatnék,kor alkat mindegy. Kamusok kocc
Budapesten szopnék.
28 éves vagyok kíváncsi hetero és abszolut kezdő.
Igényesség és diszkréció adott és elvárt.
Ha érdekellek, írj
28 éves vagyok kíváncsi hetero és abszolut kezdő.
Igényesség és diszkréció adott és elvárt.
Ha érdekellek, írj

Pécsen szopatnék,kor alkat mindegy
Hali.mostanában valaki autós kaland? Akár Szépvölgyin?
Békésmegyei aktív vagy bi pasit keresek. Kényeztetném,szopnám eres farkad élvezésig . Nincs helyem ,tudok utazni. Több alkalmas diszkrét kapcsolatban gondolkodom
Ma este 7 körül a reptéri kifutó végénél, közös farokverés, oda vissza orál kalandra srác?
Sziasztok!
közös cumi Harkányban valaki?
közös cumi Harkányban valaki?
Papkeszi vasútállomás elhagyatott hely bent a Föld út végén
Helyes jó adottsággal rendelkező sráccal közös hoki én is ilyen vagyok.
Ma 15.00-tól sötétedésig
Helyes jó adottsággal rendelkező sráccal közös hoki én is ilyen vagyok.
Ma 15.00-tól sötétedésig
Fiatal pestmegyei passzív srácot keresek szexre. Jó lenne ha lenne helyed.
20-25 kőzőtti fiatal srácot szopatnék nyelnéd és távozunk.Pécs+15km
Hódmezővásárhelyen partnert keresek, akinek rendszeresen kiverhetem a farkát, a zacsit is szeretem masszírozni, imádom látni a spericcelő spermát, de rám is élvezhetsz.
Csak enyhe bi. részemről, ha izgatna akkor írj egy privit, lakás van, ápoltság adott és elvárt.
Csak enyhe bi. részemről, ha izgatna akkor írj egy privit, lakás van, ápoltság adott és elvárt.
cumi ?
Siofok és környéken Biszex pár esetleg fiú/lany aki/k szívesen vennék egy 30as ápolt tetovált srácot társaságnak? Hely is van de utazni is tudok
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes szexre
Aktív vagy uni biszex partner keresek, ma délutánra,estére. Hely jó lenne. Pest. Párhoz is szívesen csatlakoznék.
Aktív vagy uni pasit keresek. Macis 28éves srác vagyok.
Pècs szopnèk
Én a déli közelében vagyok hellyel. Plusz palyaudvar.
(Ez egy válasz nemtom-tom üzenetére (2025. 04. 04. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!