Déltől voltunk 16 ig ott kb.
(Ez egy válasz tempura üzenetére (2025. 04. 05. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szopna valaki Veszprémben?
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Maszturbáló, elélvező srácokat fotóznék Budapesten és környékén. Ha izgat a dolog, akkor várom leveled

Esztergom és környékén szopnék ( viszonzás nélkül) vékonytestalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok!
28 éves kíváncsi hetero vagyok és ma este szívesen számba venném életem első faszát.
Budapest 13/újpest környékén autóban vagy szabadban.
28 éves kíváncsi hetero vagyok és ma este szívesen számba venném életem első faszát.
Budapest 13/újpest környékén autóban vagy szabadban.
Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Budapesten valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Most valaki ?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
valaki kiverné 1 mackós srácnak? 18ker bp ...11es szükületes. ha szeretnéd szophatod is

Ma este szopatna valaki?
Sziasztok, holnap délután/kora este, valaki körbe vezetne a Hegedűsben? Macis bi passzív vagyok és még nem jártam ott.
Pest belváros
(Ez egy válasz Geri2004 üzenetére (2025. 04. 05. szombat 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 05. szombat 19:07

Hétfő délelőttre keresek idősebb aktív férfit, fiatal kezdőként (hely kell)
Szia én is keresek partnert
(Ez egy válasz drummond üzenetére (2025. 04. 05. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőnél valaki most?
Hétfő délelőttre keresek idősebb aktív férfit, fiatal kezdőként (hely kell)
Nyíregyházàn ma valaki szopatna?