Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport vagy relax masszázs olajjal. Helyszín: Bp. 13. Ker.
Írj, ha van kedved jönni.
Írj, ha van kedved jönni.

Sziasztok!
Hétvégén Ajka-Tapolca környékén valaki?
Hétvégén Ajka-Tapolca környékén valaki?
Sziasztok! Huszonéves jóképű, vékony, nőies testalkatú uni/passzív srác vagyok.
Partnert keresek szexre. Kor, testalkat, méret, stb nem kizáró ok, csak légy megbízható és normális. smile
Írj üzit és küldök képet.
Vas, győrmosonsopron, zala megye, utazni tudok.
Partnert keresek szexre. Kor, testalkat, méret, stb nem kizáró ok, csak légy megbízható és normális. smile
Írj üzit és küldök képet.
Vas, győrmosonsopron, zala megye, utazni tudok.
Holnap éjszakára nem tud valaki Győr környékén szállást 1 fő részére? Természetesen nem ingyen szeretném.
Írtam privi
; ) (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 11. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 09:43
; ) (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 04. 11. péntek 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4632222)

Sziasztok Veszprém megyében keresek szopni szeretö partnert.
Dunaharaszti. Ma este hasznalható vagyok ahogy szeretnéd . Privat keress
Kaposvár szopnèk.
Aktív ill. uni biszex hellyel rendelkező partneremet keresem. Pest.
Fehervar bisex kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok,
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
2 körül lenne kedve valakinek beleverni feleségem hasznalt bugyiába? Fót vagy 16-17 ker környéke
Győr Szombathely Sopron vonalon ma valaki egy autos talin fiatal sracot dugna?
Újpesten most valaki?
Sziasztok Veszprém megyében keresek szopni szeretö partnert.
Kecskemèti jo seggluku passziv vagyok szopok segglukat kinyalom jol meglehet baszni. Gecit szàjba is èlvezheted. Minden èrdekel. Dèlutànonkènt a vasutàllomàs melet a kiserdöben szoplak baszhatsz amit akartok. Irj ràm ès adok wiber szàmot
Gyöngyösi helyel rendelkezöt keresek akiszeret szopni.de ha szeretnéd meg is duglak.a farkam 18 centi
Bisex Taxis srácot keresek Gyömrő környéke
szopnek 11 ker
Ma napközben megyek Fonyódra, esetleg útközben beugranèk egy szopàs-szopatásra ha van itt valaki aki útba esik.
Ha szopnal/szopatnal szombat reggel 6-7 kozott a Belasmegyeri Meki kornyeken, irj ram.