Sziasztok, akár most akár vasárnap reggel kiürítenék egy faszt a szémmal, kezemmel Budapesten, Ürömön vagy Pilisvörösváron a kocsimban vagy nálad. Ha érdekel,írj.
Debrecenben ha Nagyerdő körül kocsival fel tudsz venni mostanság kiverem, Írj pm
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Hogy s hol
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 23:00

Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Korrekt, lényegre törő
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2025. 04. 12. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 12. szombat 20:10

ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Szia, ha most is áll a hirdetésed, gyere át és üríts a számba
(Ez egy válasz BlaciP üzenetére (2025. 04. 12. szombat 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Tolna megyében keresem aktív Bi, lehetőleg nagy, vastagfarkú játszótársam orál, anál szexre. Helyem van.

Valaki most egy kis kaland?
Gödöllő és környékén valaki közös hokira most?
Fejér.megyén belül velence vonzáskörzetében keresek, aktív idős 48+ partnert. Akivel perverzebb vágyainkat is megélhetnénk.
Magamról 24 éves, passzív, 171 mgas,.63kg vékony fiú vagyok. Szeretem a harisnyát, akár.lánynak.is öltözni. Nem vagyok.szopható,.nem.dugok...
Magamról 24 éves, passzív, 171 mgas,.63kg vékony fiú vagyok. Szeretem a harisnyát, akár.lánynak.is öltözni. Nem vagyok.szopható,.nem.dugok...
Bp belváros passzív?
ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Törökbálint kornyeken szopnek, szopatnek, autoban is oke...
Most valaki egy szabadtéri masztira a Szépvölgyin?
Én is így vagyok vele, csak sajnos sokakban ennyi sincs, pedig nem megerőltető pár ujj technika.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 04. 12. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp-n most valaki?
Holnap délelőtt folyamán Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén...
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.