nem sajnos, itt állok az utcán álló fasszal arra várva hátha valaki jön kiverni nekem
(Ez egy válasz simon9404 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Dombóvár fele nem jössz?
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Most pécsen valaki autóban? kertváros
Nem nagyon. Pakson élek, s naponta Szekszárdra utazom, ahol melózok. Amúgy én is passzív vagyok, sajnos. Ilyen szép farokkal inkább aktívnak kéne lenned. Nagyon kívánatos a farkad.
(Ez egy válasz Gabo130 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatabánya Tata most valaki?
Valaki holnap d.u este taksony környéke ?
Sziasztok
Mezőkövesd környékén szopnák!
Mezőkövesd környékén szopnák!
Velence.és.vonzás körzetében keresek mostanra egy aktív idősebb férfit. Szeretek szopni, ha dugnak, perverz dolgok is érdekelnek!
24 éves, 171 magas 64kg, szőrös csak passzív.fiú .
24 éves, 171 magas 64kg, szőrös csak passzív.fiú .
Kiskunfélegyházán a napokban valakit elérhető hely kell
Szia de most Tamási környékén vagyok te nem szoktál utazni?
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Hatvan-Eger-Salgótarjan-Gyöngyös vonalon keresek normális, férfias biszex, vagy kíváncsi pasit! Férfias paraméterekkel! Írj privát üzenetet! smile
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

De az adatlapod szerint a fővárosban laksz.
(Ez egy válasz Gabo130 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Bp 17.ker hajnali tali?
Sziasztok! Keszthely-Balatonmária környékén holnap kaland??
Sziasztok. TISZA-TÓ környékén valaki?
Sziasztok! Kezdőként szívesen szopnék valakit! Igényes kulturált férfi vagyok!
Aktiv kanos férfit keresek , tali nálam hagyod vagy bennem hagyod a levét a húst meg haza viszed anyucinak
Közös hoki ma Kecskemèten? Hely kell.
Kocsimban, természetben vagy nálad szopatna valaki?