Ma délután, kora este Egerben úgy bekapnék valamit.
Élvezz a számba!
Lehettek többen is.
Élvezz a számba!
Lehettek többen is.
Paks - cumiztatnék
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Nincs itt aki szopatni szeretne?
Szerda,csütörtök délelőtt rá érő aktív kanos pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele heky van 14 óráig rá érek.
Jó reggelt! A Tisza-tó környékén keresek megbízható partnert
valaki akinek a kocsijában kiverhetném?
Sziasztok!
Ma bi.pasi Velencén talizna? Hely megoldható!
Írj privit!
Ma bi.pasi Velencén talizna? Hely megoldható!
Írj privit!
Pontosan mikor érsz rá?
(Ez egy válasz Bkrisz9808 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom, a fővárosban keresed a szopatódat.
(Ez egy válasz Bkrisz9808 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma estére keresek valakit aki megszopatna, írj

Sziasztok! Keszthely-Balatonmária környékén kalandoznék…
Hát kár sajnos
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 01:10

nem sajnos, itt állok az utcán álló fasszal arra várva hátha valaki jön kiverni nekem
nem sajnos, itt állok az utcán álló fasszal arra várva hátha valaki jön kiverni nekem
(Ez egy válasz simon9404 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Dombóvár fele nem jössz?
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Most pécsen valaki autóban? kertváros
Nem nagyon. Pakson élek, s naponta Szekszárdra utazom, ahol melózok. Amúgy én is passzív vagyok, sajnos. Ilyen szép farokkal inkább aktívnak kéne lenned. Nagyon kívánatos a farkad.
(Ez egy válasz Gabo130 üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Tatabánya Tata most valaki?
Valaki holnap d.u este taksony környéke ?
Sziasztok
Mezőkövesd környékén szopnák!
Mezőkövesd környékén szopnák!