Olyan szoptatót keresek aki szeret időset cumiztatni. Rákospalotán vagyok.
Van itt olyan pasi, aki szeret szájban élvezni?
Van itt olyan pasi, aki szeret szájban elélvezni?
20,21 kerületben tudtok valami jó helyet ahol van néha valami akció is?
Idős pasit vagy párt keresek aki a felesége előtt szopna.Pécs
Fehervaron bisex pasi vagy srac, közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
13ba felszopót keresek.aki tud is szopni
Sziasztok!ma 17ig melozom és utánna szopnék szopatnék egy jót.vagy szexmoziba vagy szívesen felmegyek hozzád,leszoplak lenyelem a gecid és megyek…15ker és Újpest környéke előnyben !
Ma delutan keresnek hellyel rendelkezo sracot ferfit 45 eves korig kozos masztira,69 re,nyalakodasra.Csak Debrecen .
Illetve hellyel rendelkező férfit aki nyalná a popóm.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 04. 23. szerda 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
persze
én savoya parkba játok a fitness 5 -be, esténként, 22-22.30 körül szoktam végezni (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 04. 23. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
én savoya parkba játok a fitness 5 -be, esténként, 22-22.30 körül szoktam végezni (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 04. 23. szerda 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyal- XVIII. Kerulet délután valaki?
Gyúrni is akarsz előtte?
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 04. 23. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 13:10

11. kerületben cruising kondik? nem tud valaki olyat, ahol néha-néha kinlehet fogni egy kis diszkrét akciót zuhanyzóban/öltözőben?
Szolnokról fiatal pasi?

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
11. kerületben cruising kondik? nem tud valaki olyat, ahol néha-néha kinlehet fogni egy kis diszkrét akciót zuhanyzóban/öltözőben?
Nálam van feleségem használt bugyia. Lenne kedve valakinek bele verni? Fót vagy 18 kerület környékén
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Taolcán 14 óra után valaki aki szopatna egyoldalúan ?