Sziasztok a 4. kerületben keresek 45 éves aktív bi-ként partnert autós találkára vagy ha helyed van akkor ott. Kezdő bi vagyok.
Üdv:Laci
Üdv:Laci
Odaadó, passzív CD vagyok, aki imád átváltozni – harisnya, tanga, miniruha, magassarkú, kis smink... hogy igazi nőnek érezzem magam egy férfi karjaiban.
Diszkrét, tiszta, igényes vagyok, és olyan aktív, határozott férfit keresek, aki élvezi, ha egy nőiesen öltözött fiú odaadóan kényezteti.
Ha vonz egy passzív crossdresser, aki igazán rád hangolódik, ne habozz írni.
Diszkréció, higiénia, tisztelet alap. Puszi, Dalma
Diszkrét, tiszta, igényes vagyok, és olyan aktív, határozott férfit keresek, aki élvezi, ha egy nőiesen öltözött fiú odaadóan kényezteti.
Ha vonz egy passzív crossdresser, aki igazán rád hangolódik, ne habozz írni.
Diszkréció, higiénia, tisztelet alap. Puszi, Dalma
Ma valaki a Westendben (akar parkoloban) ha szopna/szopatna fel 2 - 2 korul az irjon ram.
hello valaki esetleg Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné vagy szopná a farkam? írj privátban köszi
Ma autóban szopnék. Komárom, Tata környékén. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott és elvárt.
Valaki mostanábwn Fót vagy 16 ker környékén finomságra?
Szia! Mikor?
(Ez egy válasz nemet.kornel555 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Kora délután keresek bi aktív pasit a XIII kerben, nincs helyem sajna
Nyiregyen van olyan aki a számba verné?
Bp-i aktív/uni srác ma?
Most délelőtt Kecskemét környékén egy kölcsönös orálra valaki
Ma délelőtti órákban valaki esetleg délipályaudvar környékén kalandra? Helyem sajna nincs, de autóban is oké lehet
30 év alatti passzívat keresek Pest megyében.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Egerben szopni szeretnék.
14 óráig van időm.
14 óráig van időm.
Kárhogy nincs Gyöngyösön helyel redelkezö diszkrét ápolt bi vagy homokos pasi:( ez elkeseritö
Baján szopnék.
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Sziasztok! Balatonmária-Keszthely környékén ma délelőtt kaland?
Nagy méretű pasit keresek közös hokira orálra