Sziasztok ,ma valaki Esztergom környékén egy kis szex?
Sziasztok!
Hármasra keresünk aktív bikát, aki velem együtt szétkúrná a 38 éves, izmos, formás farkú kerek seggű haverom, illetve szopatna.
Helyileg újpest, hely adott, vágyfokozók is
Hármasra keresünk aktív bikát, aki velem együtt szétkúrná a 38 éves, izmos, formás farkú kerek seggű haverom, illetve szopatna.
Helyileg újpest, hely adott, vágyfokozók is

Szia fiúk!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Régóta nem voltam aktív, de most újra keresek laza, izgalmas randikat Budapest 2. kerületében. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj privátban! Kalandos élmények várnak, ne hagyd ki!
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
jövö hétvégén pécs környékén szabadba szopatnék
Bp vki?
4.ker kornyeken valaki? Szopnek szopatnek esetleg dugnek
Fehervaron bisex kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Hármas szexre keresek két aktiv diszkrét pasit. Hely megoldhato. Bp
Mi bipár vagyunk...passziv szőrtelen pasit keresünk..
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (2025. 04. 25. péntek 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 08:17

Kárhogy nincs Gyöngyösön helyel redelkezö diszkrét ápolt bi vagy homokos pasi:( ez elkeseritö
Valaki ma délután szopatna, dugna? Hely van.
Szegeden 3 körül cumiztatnák! Privátba írj!
Sziasztok!
Kíváncsi budapesti pasiként keresek tapasztaltabb pasikat, akiknek nem okoz gondot a rutintalanságom
Ami fontos, helyed legyen!
Várom leveled!
Bence
Kíváncsi budapesti pasiként keresek tapasztaltabb pasikat, akiknek nem okoz gondot a rutintalanságom

Ami fontos, helyed legyen!

Várom leveled!
Bence
Passzív srácot keresek szexre a fiatalabb korosztályból.
Sziasztok a 4. kerületben keresek 45 éves aktív bi-ként partnert autós találkára vagy ha helyed van akkor ott. Kezdő bi vagyok.
Üdv:Laci
Üdv:Laci
Odaadó, passzív CD vagyok, aki imád átváltozni – harisnya, tanga, miniruha, magassarkú, kis smink... hogy igazi nőnek érezzem magam egy férfi karjaiban.
Diszkrét, tiszta, igényes vagyok, és olyan aktív, határozott férfit keresek, aki élvezi, ha egy nőiesen öltözött fiú odaadóan kényezteti.
Ha vonz egy passzív crossdresser, aki igazán rád hangolódik, ne habozz írni.
Diszkréció, higiénia, tisztelet alap. Puszi, Dalma
Diszkrét, tiszta, igényes vagyok, és olyan aktív, határozott férfit keresek, aki élvezi, ha egy nőiesen öltözött fiú odaadóan kényezteti.
Ha vonz egy passzív crossdresser, aki igazán rád hangolódik, ne habozz írni.
Diszkréció, higiénia, tisztelet alap. Puszi, Dalma
Ma valaki a Westendben (akar parkoloban) ha szopna/szopatna fel 2 - 2 korul az irjon ram.
hello valaki esetleg Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné vagy szopná a farkam? írj privátban köszi
Ma autóban szopnék. Komárom, Tata környékén. Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció adott és elvárt.
Valaki mostanábwn Fót vagy 16 ker környékén finomságra?