Szia en szivesen
(Ez egy válasz fétish üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 11:34

Kettő körül kinek lenne kedve bele verni feleségem hasznalt bugyiába Fót vagy pólus környékén
Sziasztok! Pénteken napközben keresnék pasit/párt kölcsönös örömökre, helyem van Budapesten. Légy ápolt és igényes, előny, ha sportos és fiatalos vagy.

Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Miskolcról keresek
Szekszárd és környékén ma délután aki esetleg megszopatna/megdugna? Helyed legyen vagy kocsiban, szabadban.
Lehettek többen is.
Lehettek többen is.
Baja szopnèk
Kettő körül kinek lenne kedve bele verni feleségem hasznalt bugyiába Fót vagy pólus környékén
Soroksári Tesco parkolójában ma délután közös hoki?
Vagy amit szeretnél!
Vagy amit szeretnél!
Kiskunfélegyháza és környékén keresem aktív apucimat (45+) rendszeres szexkapcsolatra
Hali. Ma délelőtti órákban valaki esetleg hellyel bp?
A levelezésre gondoltam de mindegy
(Ez egy válasz OdaadóBixes üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 28. hétfő 09:48

Az adatlapodon valahogy még mindig Bugyi szerepel és nem Kecskemét! Lehet neked kéne meg tanulni értelmezni!
Ezt az épp itt vagyok, vagy erre járokot nem díjazom. Nem véletlen környékit keresek!

Az adatlapodon valahogy még mindig Bugyi szerepel és nem Kecskemét! Lehet neked kéne meg tanulni értelmezni!
Ezt az épp itt vagyok, vagy erre járokot nem díjazom. Nem véletlen környékit keresek!
(Ez egy válasz Gabor7674 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap ( kedd) Kecskemét- Solt-Balatonkenese útvonal környékén keresek hellyel rendelkező aktív vagy uni pasit.
Passzív pasi vagyok ismiznek Bp aktív pasival ha tetszik a fotóm vidim írj levelet
Tanulj olvasni és utána Tilts
(Ez egy válasz OdaadóBixes üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma délután Székesfehérváron uni vagy passzív pasit meglátogatnék
Gyöngyös vagy környékén keresek aki szopná a farkam
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
60-as pasi keres valakit aki leszopná.