.M5 autooàlya parkolokban bp. Kecskemèt közt du. 14 töl indulok kecskemètre szopok baszhato vagyok. Ha ott vagy ès szopatnàl basznàl kamionban irj megàllok ès szoplak baszhatsz.
Szigetszentmiklón cumiznék
Ma szopnek 11 kerben
Szerda csütörtök péntek Debrecen leszek partnert keresek bi uni vagyok irj privátba
Sziasztok, aktiv partnerem keresem aki felöltöztetne női ruhába aztán jól megdugna. Budapest, hely kell.
Nyíregyházàn lenne igényes fiú aki szopatna?
Május 24-én Bringapiknik. Ha van kedved, a Nyháza-Tokaj-Nyháza távon tekerjünk együtt...
Aktív Bi pasival ismerkednék Tolna megyében. Helyem van.
Frisen borotvált 18 cetni farkamat szopatnám holnap délelöt ecser üllö vecsés környékén lehetöleg helyel rendelkezö kamunentes pasik vagy párok keresenek
Iregszemcsén ma este kölcsönös orál autódba,, este 10 körül?
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Kinek lenne kedve szopatni ma este?
Kaland ma valaki? Helyem van!
Győrben este valaki szopna?
A kassai teren
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 17:36

Tudom kb lehetetlen, de valaki nem akarja hogy a kocsijában most!!!! kiverjem neki?
Tudom kb lehetetlen, de valaki nem akarja hogy a kocsijában most!!!! kiverjem neki?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Üdv Párt keresnék , enyhe bi is ok de az is izgat ha engem nyalnak mindenütt borotvált vagyok de ha ráélvez a seggemre a pasi a hölgy meg lenyalogatja az csak hab a tortán...
Sziasztok!
Megbízható, diszkrét pàrral ismerkednék.
Megbízható, diszkrét pàrral ismerkednék.
Holnap délelőtt valaki a zempléni térségben közös maszti+ orál bisex alapon?
Masször békés megye?