Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
A mai napra szopatót keresek.
Sperma imádó vagyok.
Idén még nem nyeltem gecit.
Valaki oltsa már a szomjamat!
Egerben keresek magyar etnikumút.
Sperma imádó vagyok.
Idén még nem nyeltem gecit.
Valaki oltsa már a szomjamat!
Egerben keresek magyar etnikumút.
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Szopnék ma lakás gloryhole arctalanul,névtelenül csak egészséges,diszkrét,férfias pasi írjon
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
M5 lajosmizsei pihenöben szegedi oldalon szopok faszt nyalok jol baszhato vagyok. Kamionnal parkolok be 14.30 tol 16 ig szopok baszhattok. Akàr pinàt is kinyalom cigàny is lehet.
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Dél Pesti régióban keresek fiatalabb passzívat.
Férfi masszőr, Békés megye?privi!
Hatvan környékén ismerkednék
Komárom, Tata, idősebb aki szopatna?
Ózd 50 km és körzetében szopni imádot keresek
Bercika környékén holnap délelőtt?? Ha unatkozol és játszanál, stb, írj. Fussunk össze.
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy diszkrét kaland érdekel.
Aktívat keresek! Írj privátban, ha benne vagy!
Laza, izgalmas randi vagy diszkrét kaland érdekel.
Aktívat keresek! Írj privátban, ha benne vagy!
Üdv mindenkinek! Nógrád megyében keresek vékony, átlagos alkatú full aktív férfit!
bp-szeged m5 vonalon valaki?
pihenőben 5 után?
szopatna valaki?
pihenőben 5 után?
szopatna valaki?
Megyek arra, érdekel a dolog, ha a számba adod.
(Ez egy válasz Misike100 üzenetére (2025. 05. 21. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 21. szerda 12:30

M5 lajosmizsei pihenöben szegedi oldalon szopok faszt nyalok jol baszhato vagyok. Kamionnal parkolok be 14.30 tol 16 ig szopok baszhattok. Akàr pinàt is kinyalom cigàny is lehet.
Holnap reggel 5.30 tol 6 ig kecskemèt vasutàllomàson szopok faszokat. Gyere szopatni irj ha jössz.