Helló.13ba biszex fiúkat keresek!
Hellyel rendelkező passzív srácot keresek akit dughatok.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Marcali környékén két bi pasihoz valaki?
Ma valaki Nyiregyen passzív fiút?
Balatonalmádiba szivesen szopnék ma
Állandó partnerem keresem 35+ Eger és vonzáskörzetében.
SZopatnék.
Szia! Lehet nekem jóó lenne a délután.... hely lenne?
(Ez egy válasz Endruska112 üzenetére (2025. 05. 22. csütörtök 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia keresek egy párt ki harmadiknak férfit keres bi uni vagyok mivel imádok nyalni szopni szopatni lehet dugni is szinte mindent szeretek 180cm magas 105kg 14 4es borotvált farkam van.helyem nincs kocsim van utazni tudok ma és holnap este Debrecenben vagyok itt keresek most.irj privátba ha érdekel
Ma napközben valaki Székesfehérváron egy kis kölcsönös orál kalandra?
Valaki akar szopatni 2-3 felé?
Ma délután ujpesti nudin valaki?
Sziasztok, keresek olyan személyt aki nőibe öltözve jól le szopna a farkamat! Csak kora reggel jo! Vas megye utazni tudj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kecskemét környéki biszex párt keresek mindenki örömére
Érd vonzáskörzetében szívesen szopok autóban.
Szeged-Baja-Pécs útvonalon, autóskaland
Dél Bp, M0 környéke?
15.16.17.18. Ecser üllö vecsés környékén keresek ma koradélelöt szopni imado pasit esetleg aki dughato is.de keresek biszex párt is.helyel rendelkezök keresenek.diszkréció higénia adott és elvárt.digás csak gumiban nincs kivétel! Csak az keresen akinek megfelel az idöpont és a leirtak
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben