Ma estere keresek valakit , aki valoban el is jon es aki igazan szeretne is
Aktív vagyok. Dugnék 30 év alattit.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Kispesten szopnék kanos pasit!
Vasárnap de. 10-kor Debrecenben vagy a Vekerinél valaki? Az étterem bejárónál lévő parkolóban leszek 10-kor de ha van helyed, írj időt és címet, szivesen elmegyek hozzád egy kölcsönösre Debrecenben vagy környékén.
Sziasztok. Ma délután/estére keresek velence és vonzáskörzetében CSAK aktív 48+ os férfit!
Én 171 magas, 68kg, vékony szőrös testel rendelkezem, 24 éves vagyok! Utazni tudok, helyem nincs, nálad, vagy a kocsidban!
M
Én 171 magas, 68kg, vékony szőrös testel rendelkezem, 24 éves vagyok! Utazni tudok, helyem nincs, nálad, vagy a kocsidban!
M
Dorogon szopnék vékonytestalkatú, lehetőleg, borotvált farkú pasikat. (viszonzás nélkül).
Debrecenben kölcsönös maszti cumi? Egy szakállas/bajuszos pasit szívesen megcumiztatnék a maci farkammal. Hely megoldható.
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy diszkrét kaland érdekel.
Aktívat keresek! Írj privátban, ha benne vagy!
Laza, izgalmas randi vagy diszkrét kaland érdekel.
Aktívat keresek! Írj privátban, ha benne vagy!
Ma este egy gyors cumira beneveznék , leszoplak és mindenki megy dolgára
Gondolom, lakhelyedhez közel gondoltad.
(Ez egy válasz kiral üzenetére (2025. 05. 24. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn a Székesfehérvár Baja vonal tágabb körzetében keresek alakalmi szexhez partnert
Csorna környéken valaki fiatal sracot megdugna? Egy gyors szextali az erdőben ? Jössz megdugsz mész
Ma kora este lenne kedve valakinek cumizni 25 éves pasit?
Idősebb 55+ pasit szopatnék a mai napon
Szopni van kedvem! Valaki csatlakozhatna hozzám!
Pasis kaland ? Borsod , Nógrád , Heves megye ?
Szombathelyen fiatal fiú közös hokira szabadban?diszkrét fiatal sràc vagyok
Makó?