Paks és környékén kanos aktív vagy uni pasi, pasik?
Sziasztok!
Aktív pasit/pasikat keresek, akiknek van már néminemű rutinjuk pasikkal!
Fontos hogy hellyel rendelkezz, mert nekem nincs!
Elég nyitott személyiségnek tartom magam. Mielőtt írsz, kérlek vedd figyelembe, hogy passzív szerep ami izgat és nem fogok első alakommal azonnal szexelni!
Aktív pasit/pasikat keresek, akiknek van már néminemű rutinjuk pasikkal!

Fontos hogy hellyel rendelkezz, mert nekem nincs!
Elég nyitott személyiségnek tartom magam. Mielőtt írsz, kérlek vedd figyelembe, hogy passzív szerep ami izgat és nem fogok első alakommal azonnal szexelni!
Szopatni szopni keresek Budán estére
15.16.17.18 kerületbe vecsés üllö ecser környékén keresek diszkrét ápolt pasit akit dughatok szopathatok hétfö délelöt.kizárolag helyel rendelkezök keresenek
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Sziasztok! Holnap reggel 5-6 között autos kaland? Valaki?
Dányból keresek srácot.
Privátba írj.
Privátba írj.
Sziasztok!
Csütörtök délelőtt dunaújvárosban valaki?
Csütörtök délelőtt dunaújvárosban valaki?
Szopna valaki most 3ker hely van?
Esztergom környékén biszex pasi?
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Csak olyan írjon aki el is jön!Hely megoldott Veszprém környékén!
Dorogon szopnék vékonytestalkatú, lehetőleg, borotvált farkú pasikat. (viszonzás nélkül).
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék, helyem van.
Ma valahol a szabadba szopnék ,dughatsz is aztán mindenki megy dolgára ,a levét nálam hagyod a húst hazaviszed
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Ilyen az én formám...
Nem vagyok Egerben.
(Ez egy válasz payykos üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 07:53
Nem vagyok Egerben.

Ma késő délután Eger környékén max 45 évesig, kölcsönös maszti, esetleg leszophatsz.
Ma késő délután Eger környékén max 45 évesig, kölcsönös maszti, esetleg leszophatsz.
Szopatnék
Kecskemèten dèlelöttönkènt lakàson van helyem szopok seggetnyalok baszhattok gyertek 7 tõl 12 ig kor nem szàmit csak jo kemèny faszod legyen
Végignézném két pasi szopását, dugását. Veszprém és környéke.