Újpesten valaki délelőtt?
hello valaki esetleg Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné a farkam egyenlőre ez ami izgat.irj privátban
Debrecenben kölcsönös maszti cumi? Egy szakállas/bajuszos pasit szívesen megcumiztatnék a maci farkammal. Hely megoldható.
Veszprém megyében térdelj elém!
Gödöllőnél keresek srácot közös hokrai cumira
Írj bátran.
Írj bátran.
Bp most?
Budán este szopni, szopatni keresek!
Heteróként kíváncsiskodnék, adok kapok lenne a legjobb de majd alakul csak normális egészséges emberek társaságát keresem! Budapesten belül
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Bisex párt keresek , ahol a hölgy szereti ha a párját előtte szopatják és dugják. Ha nem szeretne beszállni csak nézné az sem gond!!! Igényes jóképű férfias férfi vagyok!
Győrben vagy környékén egy oldalúan szopnék, akár kocsiban is
Jövőhéten Siófokon szopnék.
Hali most estére keresnék CSAK 48+os aktív férfit aki dugna és szopatná a szám. Női ruha kedvelő, 24 éves szőrös vékony testel rendelkező srác vagyok utazni tudok VELENCE és vonzáskörzete (fejér megye)
Hétfőn napközbe szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Aktív pasit fogadnék Baján.
Szívesen kinyalnék egy fiatal popsit.
Kaposváron valaki??
Fehervaron bisex pasi, srac közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi