Party baszashoz keresek tarsat van 1 pasziv es kert meg aktivat.Jelentkezen ki szeretne megbaszni.
Ez is igaz, de egyszerűen kamugép vagy.
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:17

Miért ne lehetne szűrögetni? Mivel ez nem egy szolgáltatás pénzért,ezért jogomban áll megszűrni.De majd legközelebb kiírom a keritériumokat,és a nem valaszolás jogàt a gyengébbek kedvéért.Egyébként meg jò lenne,ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és leszállna ròlam.Ha valami nem tetszik görgess tovább ennyi
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
A mai masszázs érdeklődés hiányában elmarad! Köszönjük megértésüket!
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:17

Miért ne lehetne szűrögetni? Mivel ez nem egy szolgáltatás pénzért,ezért jogomban áll megszűrni.De majd legközelebb kiírom a keritériumokat,és a nem valaszolás jogàt a gyengébbek kedvéért.Egyébként meg jò lenne,ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és leszállna ròlam.Ha valami nem tetszik görgess tovább ennyi
(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:10

Aki masszázst vállal, az nem nagyon szokott szűrögetni. Lehet, akár kövér vagy szőrös is. Egyébként nekem még csak nem is válaszoltál.
Aki masszázst vállal, az nem nagyon szokott szűrögetni. Lehet, akár kövér vagy szőrös is. Egyébként nekem még csak nem is válaszoltál.
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:01

Azért mert te nem jöttèl,nyílván megszűröm attòl még nem kamu idiòta
Azért mert te nem jöttèl,nyílván megszűröm attòl még nem kamu idiòta
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 12:38

Kamu. Előtte kell neki küldeni egy csomó képet,majd elkezd hezitálni,végül meghiúsul a masszázs. Ez egy szélhámos.
Szex a 8ban most?helyem van!irjatok és barmi lehet

Nálam nem is hezitált, csak egyszerűen eltűnt szó nélkül a képek után.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 12:38

Kamu. Előtte kell neki küldeni egy csomó képet,majd elkezd hezitálni,végül meghiúsul a masszázs. Ez egy szélhámos.
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Kecskemèten aktiv szopatna baszna lakàson? Dèkelöttönkènt 7 ès 12 ora között szopok nyalok baszatok. Meztekenbàgyban èlvezd tele a szàmat seggemet.
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 11:57

Ha szeretnél jönni INGYENES egész testes masszázsra, írj üzenetet.
Sziasztok, ma lesz kint valaki a reptèrnèl?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Esztergom környékén biszex pasi?
Ha szeretnél jönni INGYENES egész testes masszázsra, írj üzenetet.
Mostanaban valaki 4.ker kornyeken?
Sziasztok! Partnert keresek, aki tudna velem mit kezdeni.
Sziasztok ma valaki Csepelen este felé egy kölcsönös cumi de minden csak megbeszélés kérdése. Helyem van. Írj ha van kedved találkozni.