Aktív partnert keresek ma estére. Bp délpest.
Hely jó lenne.
Gumi és síkosító van
Hely jó lenne.
Gumi és síkosító van
Keresek olyan melegeket Nyiegyen akik szeretnek szopatni!
Szép kis fotógyűjteménye lehet már ennek a pernahajdernek. Rólunk,naivakról,akik bedőltünk neki.
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor téged rendesen kiszűrt a "masszőr úr"!
(Ez egy válasz goldfinger314 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki aki le cumizna ma 2szer egymas utan bp 18:00kb helyed legyen
Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok!
Aktív pasit/pasikat keresek, akiknek van már néminemű rutinjuk pasikkal!
Fontos hogy hellyel rendelkezz (Budapesten), mert nekem nincs!
Elég nyitott személyiségnek tartom magam. Mielőtt írsz, kérlek vedd figyelembe, hogy passzív szerep az ami izgat
Aktív pasit/pasikat keresek, akiknek van már néminemű rutinjuk pasikkal!

Fontos hogy hellyel rendelkezz (Budapesten), mert nekem nincs!
Elég nyitott személyiségnek tartom magam. Mielőtt írsz, kérlek vedd figyelembe, hogy passzív szerep az ami izgat
Nekem még csak válaszolni sem válaszolt ...
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 12:38

Kamu. Előtte kell neki küldeni egy csomó képet,majd elkezd hezitálni,végül meghiúsul a masszázs. Ez egy szélhámos.
Valaki ma taksony ?
Sziasztok olyan partnert keresek aki szeret masszírozni és kényeztetni
De te nem 'szűrögetsz', hanem kérsz képet, lelkesedsz egyet, hogy milyen jó és eltűnsz szó nélkül. És úgy tűnik minden esetben, mert senki nem jelentkezett, hogy: 'ja, nekem összejött vele!'
Ha szűrsz, az azt jelenti a kép után, hogy: 'bocs, másra gondoltam!' és akkor nincs gond, ilyen van. Kamu onnantól van, hogy azt mondod bejön neked, ami a képen van és mégis eltűnsz szó nélkül és mindenkivel ezt csinálod ... (Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:17
Ha szűrsz, az azt jelenti a kép után, hogy: 'bocs, másra gondoltam!' és akkor nincs gond, ilyen van. Kamu onnantól van, hogy azt mondod bejön neked, ami a képen van és mégis eltűnsz szó nélkül és mindenkivel ezt csinálod ... (Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért ne lehetne szűrögetni? Mivel ez nem egy szolgáltatás pénzért,ezért jogomban áll megszűrni.De majd legközelebb kiírom a keritériumokat,és a nem valaszolás jogàt a gyengébbek kedvéért.Egyébként meg jò lenne,ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és leszállna ròlam.Ha valami nem tetszik görgess tovább ennyi
Party baszashoz keresek tarsat van 1 pasziv es kert meg aktivat.Jelentkezen ki szeretne megbaszni.
Ez is igaz, de egyszerűen kamugép vagy.
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért ne lehetne szűrögetni? Mivel ez nem egy szolgáltatás pénzért,ezért jogomban áll megszűrni.De majd legközelebb kiírom a keritériumokat,és a nem valaszolás jogàt a gyengébbek kedvéért.Egyébként meg jò lenne,ha mindenki a saját dolgával foglalkozna és leszállna ròlam.Ha valami nem tetszik görgess tovább ennyi
Ma délutáni esti órákban keresek egy kanos partnert akit leszophatok de meg is dughatsz Nagykőrös és környékéről minden jóban benne vagyok helyem van fogadni tudok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
A mai masszázs érdeklődés hiányában elmarad! Köszönjük megértésüket!
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz malacka66 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:10

Aki masszázst vállal, az nem nagyon szokott szűrögetni. Lehet, akár kövér vagy szőrös is. Egyébként nekem még csak nem is válaszoltál.
Aki masszázst vállal, az nem nagyon szokott szűrögetni. Lehet, akár kövér vagy szőrös is. Egyébként nekem még csak nem is válaszoltál.
(Ez egy válasz kaland27 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 13:01

Azért mert te nem jöttèl,nyílván megszűröm attòl még nem kamu idiòta
Azért mert te nem jöttèl,nyílván megszűröm attòl még nem kamu idiòta
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 12:38

Kamu. Előtte kell neki küldeni egy csomó képet,majd elkezd hezitálni,végül meghiúsul a masszázs. Ez egy szélhámos.
Szex a 8ban most?helyem van!irjatok és barmi lehet