Bi uni/aktív pasit keresek, akinek helye is lenne Pesten, akár már ma. Ápoltság, borotvált intim feltétel.
Nyiregyen bi fiú?
Olyan bi. vagy hetero pasit keresek, akinek rengeteg spermája van, s szívesen spriccelne a számba. Akár rendszeresre is.
Győrben fiatal(os) uni vagy passzív biszex pasi párhoz ??
Fiatal srácot keresek Pécsen aki leszopna kocsiba,és mer adni elérhetőséget
Hmm?
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:46

Olyan hellyel rendelkező férfit keresek, aki szeret popsit nyalni.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Valaki monoron esetleg estefelé kiverné nekem?
Igényesség adott és elvárt! Túlsúlyosak kérem ne!
Igényesség adott és elvárt! Túlsúlyosak kérem ne!
Reptéri kifutó van valaki most?
Sziasztok. Olyan hellyel rendelkező pasit/társaságot keresek, akik felavatnának egy P-oldalról szűz( csak A tapasztalatom van) ffias fiatal srácot. Komárom-esztergom és Gyms megye játszik.
Estétől van helyem.
(Ez egy válasz karbantarto500 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Estétől van helyem
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:46

Olyan hellyel rendelkező férfit keresek, aki szeret popsit nyalni.
Gödöllő környéki srácot keresek közös hokira, cumira.
Írj bátran.
Írj bátran.
Üdv. Passziv 24 éves srác keresi 48+ os apukáját aki dugná, szoptatná rendszeresen! Sub hajlamú vagyok, nem igénylek kölcsönös orált, anált. Vékony, szőrös testel rendelkezem, 171 magas vagyok. Velence és vonzáskörzetébe tudok utazni is, szabadban is ok!
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szombat reggelre vagy 15óra utánra keresek normális partnert a Tisza-tó környékén. Helyem lenne
Holnap valaki lesz Balatonalmádi glorynál?
Egy kis kalandra keresnék , szimpatikus partnert. Kis közös vagy kölcsönös faszverés . Zárt helyem van , szexképek páromról vannak esetleg . Most ! Reggel 5- ig elérhető leszek
) Én a férfi keresek. NEM a páromnak, !)
Merre vagy?
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 21:42

Egy kis kalandra keresnék , szimpatikus partnert. Kis közös vagy kölcsönös faszverés . Zárt helyem van , szexképek páromról vannak esetleg . Most ! Reggel 5- ig elérhető leszek
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit leszophatnék.