Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Én szeretek, csak sajnos messze vagyunk egymástól...
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Lányos borotvált kerek popsi fiú akit dughatnék 18/5 farkammal? Gödöllő, Fót, Vác környéke?
Hali Szeged?
Kölcsönös orál érdekelne Budapesten, ha lenne hozzá hely is.
Debrecenben ma cumiznék vagy kiverném valakinek ha azt szeretné, 2 körül hely megoldható diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Popsit nyalni szerető férfit keresek.
Sziasztok!Ma délután, este pár vagy bi pasi Veszprém és Győr között?Helyem van!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Ma valaki napközben Maglódon?
Jól esne most
(Ez egy válasz Krissz24 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki akar szopatni?
Törökvész út környékén valaki kölcsönös hoki,oral érdekelne?
Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Valaki viber camban egy farok verést megnézne?
Fehérvár vagy környékén valaki?
Akár több úrral is
(Ez egy válasz Geri2004 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 08:02

Sziasztok! Budapesten keresek valakit aki szivesen dugna engem női ruhában (akár tudna is adni)
Sziasztok! Budapesten keresek valakit aki szivesen dugna engem női ruhában (akár tudna is adni)
Két 50 éves bi pasihoz közös farokverésre Marcali környékén?