Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Szopo szolgat keresek kor.alkat nem.szamit
holnap vagy csütörtökön valaki kalandra almádi liget nyilvános wc gloory luk este7-8 között
Sziasztok
Keresem azt a fiút srácot, akivel felfedezhetem az orál adta élvezeteket:P Ha lehet 30-tól ne legyél több, de nem kizáró ok, picit nőies vagy az nem baj, vagy ha szeretsz női rucikba lenni. Kölcsönös szimpátia alapján, az én szám is nyílik, finom meleg lüktető farkadnak:P
Keresem azt a fiút srácot, akivel felfedezhetem az orál adta élvezeteket:P Ha lehet 30-tól ne legyél több, de nem kizáró ok, picit nőies vagy az nem baj, vagy ha szeretsz női rucikba lenni. Kölcsönös szimpátia alapján, az én szám is nyílik, finom meleg lüktető farkadnak:P
A héten valaki élvezzen a számba Egerbe.
Ma 3 kor a nyéki nudin egy kölcsönös orál
Ma du. Budán vagyok, kalandban szívesen benne vagyok!
szia holnap kora reggel benne vagyok,
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten,vagy közelben csak szopatnék hely kell elérhetőséget írj.
Bp vki most?
Kölcsönös orál, popsinyalás, dugás, Budapesten? Kor,alkat nem érdekel.
Hétfőn Bp-en leszopna valaki egy ápolt hetvenest átlagos farokkal? Hely szükség esetén van.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén, akár szabadban is!
Viber, Google Chat, Whatsapp van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Viber, Google Chat, Whatsapp van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Bi, sportos, kanos srác vagyok, szeged és környékén valaki a napokban? hely ok!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Holnap dèlelőtt cumiznèk,Oroszlány,Csákvár
Írtam pm-t.
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten cumizna valaki most? Autóban is ok.
Sziasztok! Huszonéves jóképű, vékony, nőies testalkatú uni/passzív srác vagyok.
Partnert keresek szexre. Kor, testalkat, méret, stb nem kizáró ok, csak légy megbízható és normális.
Írj üzit és küldök képet.
Vas, győrmosonsopron, zala megye, utazni tudok, helyem van.
Partnert keresek szexre. Kor, testalkat, méret, stb nem kizáró ok, csak légy megbízható és normális.

Írj üzit és küldök képet.
Vas, győrmosonsopron, zala megye, utazni tudok, helyem van.
Sziasztok!Holnap valaki kölcsönös orál?Csákvár környèke