Este Kecskeméten szeretnék szopatni szopni!
cumi - Pakson ?
Uni bi szexhavert keresek 17 ker és kke
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Valakinek mostanában lenne kedve beleverni feleségem használt bugyiába? Fót vagy pólus környékén.
Sziasztok mostanában valaki a Tisza tónál közös hoki?ha gondolod jelezd privin köszönöm
Sziasztok! Ma (szerda) kora estétől helyem van. Aktív, fiatalos 30-as, macis, borotvált, ápolt fiúként keresem passzív partneremet minden jóra. Részletekért írj privátban!

Ma délután meglátogatnék egy aktí vagy uni biszex pasit minden jóra. Pest ,Örs vezér környéke.
Ma délután Budaörs Biatorbágy környékén cumiztatnék...
Hétvégén a Berényi nudin ismerkednék bi pasi vagyok!
Sziastok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat. Helyem van.
Sziasztok. 4-ker valaki ma délelőtt?
Viszonzás nélkül szopna valaki Pécsen?
Pünkösdi napra ki jőn SIÓFOK?
Mire keresel?
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp most?
KECSKEMÉT +100 km körzetből keresek 18-25 közötti, vékonyabb srácot akit jól kielégíthetnék próba jelleggel .)
Bp valaki? Autoskaland is oke
Szegeden valakit szivesen lecumiznék
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok