És a tied,,hol van?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sok sok kép nélküli fantom

Szia mindenki! Ma délutan kedvem lenne valakivel megosztani a farkamat! Ha esetleg lenne valaki aki kényeztetné,százhalombatta és Budapest között autóban! Várom válaszod!
Sziasztok
Estére keresek Pest megye keleti felén aktív keményen szopató pasit/pasikat autós kalandra
Jelentkezzetek bátran!

Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel. Helyem van, óbudán.
Miskolc mellett kora délután valaki?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit rendszeresen szophatnék.Júni11-12.én este tudok fogadni Sikondán.
Szia most dèlelött kinyalnàlak
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 06:11

Üdv Imádom ha a fenekem simogatják nyalogatják cserébe olajosan kiverem a farkad , borotvált vagyok mindenütt

Keresek Bekasmegyeren Pünkösd fürdő utca környékén paszivat.
Valaki ma egy kis kaland ?
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele ma délelőtt 14 óráig rá érek hely van.
Üdv Imádom ha a fenekem simogatják nyalogatják cserébe olajosan kiverem a farkad , borotvált vagyok mindenütt

sziasztok 30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.
Szia! Aktív pasit keresek! Sub lennék akit alázni lehetne, a nagy farkaddal!
(Ez egy válasz ExtranagySrac üzenetére (2025. 06. 04. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemèten szopok basszatok segge.
Ozd 40km és korzeteben szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Egy jófej srácnak kiverném most a farkát . Búvóhely van de autós kaland is ok.
Budapesten akár viszonzás nélkül orálisan kielégítenék szőrös farkú, enyhén pocakos ápolt pasit, Hely jó lenne, de kitalálhatunk valami egyéb helyszínt is. Ha esetleg van barátnőd, feleséged és érdekli a dolog, akkor nyugodtan végignézheti.