Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén aktív pasi?
Békésmegyében aktív férfit keresek! Helyem nincs. Autó van.
Veszprém környékén szájba élveznék.
Hello!
Jófej havert keresek közös dolgokra.
Helyem van, de ésszerű távolságon belül utazok is, ha van értelme
Jófej havert keresek közös dolgokra.
Helyem van, de ésszerű távolságon belül utazok is, ha van értelme

Több napos anyagom végre kicsapatnám. Kecskeméten vagy a környékén keresek ma délutánra, estére!
Hétvégén Fonyód környékén 50 alatti közös masztira lenne valaki?
Bi jó adottságú sportos srácot keresek. Papkeszi vasút állomás közös hoki cumi.
Én is ilyen vagyok. Ma!!!
Bi jó adottságú sportos srácot keresek. Papkeszi vasút állomás közös hoki cumi.
Sziasztok a mai napon keresek lehetőleg egy vastagabb intimmel rendelkező partnert Budapesten akit leszophatnék és esetleg megdugna
23 vágok, átlagos alkatom van, igény szerint tudok női ruhában lenni (ami azt jelenti hogy magammal viszem és, harisnya bugyi szoknya) nekem sajnos nincs helyem de autó vagy nálad megfelelő! A plusz izgalom érdekében még annyit tudok felajánlani hogy msgmutatom az exemmel készült képeket videókat (100+ db van és ő ugye lány)

23 vágok, átlagos alkatom van, igény szerint tudok női ruhában lenni (ami azt jelenti hogy magammal viszem és, harisnya bugyi szoknya) nekem sajnos nincs helyem de autó vagy nálad megfelelő! A plusz izgalom érdekében még annyit tudok felajánlani hogy msgmutatom az exemmel készült képeket videókat (100+ db van és ő ugye lány)
Nem is adok nem is kérek képeket
Ez igy van rendjén aki képet kér az nálam kapásbol off (Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez igy van rendjén aki képet kér az nálam kapásbol off (Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
nem erre írtam, konkrétan nem erről van szó, hanem amikor valaki ír privát és kér képeket, és ő nem küld és elvárásai pedig vannak, na ez a furcsa, egy fantommal levelezel például, aztán még ő sértődik meg ha szóvá teszedhogy FANTOM.... na erről van szó, és még ő tilt le és oktat ki más embereket, na erre írtam.
(Ez egy válasz bivaly11 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És a tied,,hol van?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sok sok kép nélküli fantom

Szia mindenki! Ma délutan kedvem lenne valakivel megosztani a farkamat! Ha esetleg lenne valaki aki kényeztetné,százhalombatta és Budapest között autóban! Várom válaszod!
Sziasztok
Estére keresek Pest megye keleti felén aktív keményen szopató pasit/pasikat autós kalandra
Jelentkezzetek bátran!

Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel. Helyem van, óbudán.
Miskolc mellett kora délután valaki?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit rendszeresen szophatnék.Júni11-12.én este tudok fogadni Sikondán.
Szia most dèlelött kinyalnàlak
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 06:11

Üdv Imádom ha a fenekem simogatják nyalogatják cserébe olajosan kiverem a farkad , borotvált vagyok mindenütt