Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
4.keruletben kalandoznek, kukkolnek, helyem van.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Jól esne egy jó masszázs, némi extrával. Esetleg valakit meg látogatnék, aki baválal.
Érett férfias pasi lenne ? Bp ,szfvár veszprém vonal . Utazni tudok pm ben várom a jelentkezést
Nincs jelentkező Paksról? Senki sem akarja, hogy leszopjam, senki sem akarja, hogy kinyaljam a seggét? Pedig a pisit is meginnám szívesen, ha a partner kéri.
Taksony környékén ma valaki??
Sziasztok! Valaki érdekel szechat, aztán meglátjuk hova megy

11. kerület, írj ha tudsz jönni, szopatnék
Budapest XVIII kerulet kozeleben kivancsi bi pasi? Akár taxis is lehetsz.
Most valaki az őrsvezéren? Sörpatikában vagyok.
Odavissza dolgokra keresek partnert Bp, hely van, párok is oke
Haho sopron közelében aktív srác???
Hétfő késő estére keresek kalandot Szegeden Vagy környékén. éjfél körül érkeznék és reggel 7-8-ig ráérnék minden jóra. Aktív lennék, de ha van hozzá kedved akár pervi dolgok is érdekelnek.
Bp?
vasárnap estére keresek sexpartnert,győrben,helyem van,ötvenes pasi vagyok
Pakson, párommal (nő), biszex pasit, párt fogadnánk, most!
Passzív Bi mazo pasiként keresek aktív pasit, vagy ilyen tagú párt keresek játszótársnak Tolna megyében. Helyem van.
Szerintem, elsőre is értette mindenki.
(Ez egy válasz belateknos üzenetére (2025. 06. 07. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)