Sziasztok,
Ma este közös maszti? Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
Ma este közös maszti? Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
ma 8 körül kondorosin?
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 00:12

bp 11. ker, kondorosin mostanában? beülnék kocsidba, leszopnál kiverném neked, mennénk a dolgunkra
Sziasztok valaki most a Tisza tónál közös hoki?hely van,ha gondolod jelezd privin köszönöm
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert, akit rendszeresen szophatnék.Júni11-12.én este tudok fogadni Sikondán.
Szerda délelőttre keresek Kecskemét környékén ápolt srácot kölcsönös szopásra
Kecskemet holnap dèlelött szopnèk seggbe dughato vagyok nyalok is helyem van gyere szopatni nyalatni megbaszni.
Holnap délelőtt (megbeszélés esetén később is) Győrben vagy környékén szopnék/szophatsz és meg is dughatsz ha szeretnél.
11 körül voltam kint, de senkit nem találtam, igaz, akkor kicsit még hűvösebb volt.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék szopatnék Bp írj
Repter?
Kaland ma valaki?
Kanos pasit keresek szopásra farok masszàzs
Dugható is vagyok!
Kanos pasit keresek szopásra farok masszàzs
Dugható is vagyok!
4 ker. Timár utca vége . " újpesti nudi" senki nem jön most ki?
Most valaki szopna. Szopatnak
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Gödöllőnél valaki aki cumizna most?
Sziasztok valaki most a Tisza tónál közös hoki? Ha gondolod jelezd privin köszönöm
ujpesten szopnek
Dány-Zsámbok környékén keresnék srácot.
Diszkréció alap!
Privátba írj!
Diszkréció alap!
Privátba írj!
Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!! HATVAN és 40 km-es környéke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!!