Ma este 9-10 óra között pasival taliznék Budapesten orális örömökre
Sziasztok!
Ma este szopatna 20-40 közötti srác (Budapest)? Helyem nincs.
Ma este szopatna 20-40 közötti srác (Budapest)? Helyem nincs.
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Női rucis bi pasi vagyok. Autós szex érdekel Miskolc közelében.
mrmzperx
Köszönjük,hogy szemèlyedben megismerhettük egy újabb kamust!
Sok sikert!
Köszönjük,hogy szemèlyedben megismerhettük egy újabb kamust!
Sok sikert!
Szia ha lejössz haraszti fele szivesen segitek
(Ez egy válasz Házaspártkeresek üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 18:10

Szopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek.
Holnap délelőtt Monor Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi hely van 14 óráig rá érek.
Mára is csak a kamusok jutottak.Ha holnap valaki szopatna Csákváron,szívesen látom!
Szopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek.
budafoki út - kondorosi út kereszteződésnél a parkolóban (dunapart/árasztó part) ma 8 körül kijössz?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Szolnokon ráérő uni esetleg?
Kizárólag 40-en felett érdekel.
Kizárólag 40-en felett érdekel.
Szopnék
nyelem
Kocsiba, szexmoziban, szabadban.......

Szegeden ma valaki?
Sziasztok,
Ma este közös maszti? Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
Ma este közös maszti? Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
ma 8 körül kondorosin?
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 00:12

bp 11. ker, kondorosin mostanában? beülnék kocsidba, leszopnál kiverném neked, mennénk a dolgunkra
Sziasztok valaki most a Tisza tónál közös hoki?hely van,ha gondolod jelezd privin köszönöm
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert, akit rendszeresen szophatnék.Júni11-12.én este tudok fogadni Sikondán.
Szerda délelőttre keresek Kecskemét környékén ápolt srácot kölcsönös szopásra
Kecskemet holnap dèlelött szopnèk seggbe dughato vagyok nyalok is helyem van gyere szopatni nyalatni megbaszni.
Holnap délelőtt (megbeszélés esetén később is) Győrben vagy környékén szopnék/szophatsz és meg is dughatsz ha szeretnél.