Budapest?
Sziasztok. Fejér megyében lenne 35 év alatti passziv akivel lehetne szexelni?
Én aktiv vagyok
Én aktiv vagyok
Pasis kaland pasival ? Borsod, Nógrád, Heves megye ?
Sziasztok! Lenne ma este valaki Dombóváron aki szeret határozott lenni? Akár aktív akár uni szerepben? Aki nem fél átadni magát az élvezeteknek? Szájba dugni egy jó megjelenésű pasit? Vagy akár oda-vissza játszani?
Gödöllőn cumira most valaki?
Sajnos nem csak itt. szinte az összes társkeresőn megy ez a móka. Bár totál nem tudom megérteni hogy valaki tényleg erre izgul? hogy más idejével pénzével játszik? Én is dobtam már ki virágot a kukába a mellett hogy az idő is pénz. hosszútávon mindig arra jutok, hogy a hivatásos bár fixen pénz de legalább ott van a megbeszélt talin. nemkell előtte napokig puhítani. és 3-4 felültetés már árban is ott van.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 06. 10. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, én is hasonlókat tapasztalok.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 10. kedd 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szomorú ez,ès sok van belőlük sajnos
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 06. 10. kedd 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 10. kedd 17:39

Ja,aztán szokásodhoz híven felszívódsz, mire odaér szerencsétlen áldozat. Kamu vagy. Engem is odacsaltál egy kamu címre,ahol nem is te laksz. Tök ciki volt. Persze akkor már nem voltál elérhető viberen sem. És még kiket vertél át innen az oldalról?
Hajdúszoboszló környékén vasárnap reggel találkozni?
11Társkeresés -> Extrém társkeresőSzopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek.
szopatna vki most egy jot ujpesten?
Ja,aztán szokásodhoz híven felszívódsz, mire odaér szerencsétlen áldozat. Kamu vagy. Engem is odacsaltál egy kamu címre,ahol nem is te laksz. Tök ciki volt. Persze akkor már nem voltál elérhető viberen sem. És még kiket vertél át innen az oldalról?
(Ez egy válasz growup üzenetére (2025. 06. 10. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt Gödöllőn hangolnék autos srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok. Nyéki tavak környékén könnyítenék valakin!
Kecskeméten vagy környékén?
Ma este egy dugàs? Miskolc.
Sziasztok! Komárom ma valaki?
Sziasztok
Szombaton napközben keresnék valakit, egy kis szórakozásra.
Mindent meghallgatok, helyem van Hatvan mellett.
Szombaton napközben keresnék valakit, egy kis szórakozásra.
Mindent meghallgatok, helyem van Hatvan mellett.
Sziasztok! Nyiregyen valaki? Szopatnak dugnak
Sziasztok 13-án pénteken hatodik kerületbe utazunk estére keresünk fiatal magára igényes sportos intelligens biszex pasit