Szopnek esetleg szopatnek Ujpesten, hely van, autoban is oke.
Sziasztok
Ma délelőtt Komáromban lenne esetleg egy lányos, csupasz pasi, akivel lehetne rosszalkodni?
Ma délelőtt Komáromban lenne esetleg egy lányos, csupasz pasi, akivel lehetne rosszalkodni?
Sziasztok kezdő bi passzív szerepet kiprobalnam erre keresnek partnereket Pesten és környékén. Hely szükséges.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
ma este 7-8 között liget wc gloory almádi szopna szopatna valaki?
Jó reggelt.
Ma valaki a Tisza tónál közös hoki?hely van . Ha gondolod jelezd privin köszönöm
Ma valaki a Tisza tónál közös hoki?hely van . Ha gondolod jelezd privin köszönöm
Ma délelőtt autós srácnak hangolnék Gödöllőn!
Privátba írj!
Privátba írj!
Aktív pasit keresek most hajnalban és reggel. XXII. Ker
Sziasztok ! Szarvasnál aktívot keresek!
Ma reggel,délelőtt,cuniznék egy igényes pasit!Budapest és Gyöngyös között!
Vagy Jásznerény,Sülysáp?
Utazni tudok!
Vagy Jásznerény,Sülysáp?
Utazni tudok!

Hali.
Péntek délelőtt Hegedűs moziba aktívra ráülnék, vagy a lyukas kabinba behajolnék..
Péntek délelőtt Hegedűs moziba aktívra ráülnék, vagy a lyukas kabinba behajolnék..

Sziasztok!
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Valaki esti orál kaland Ózdon?
Sziasztok. Esélytelen tudom de hátha. Pasi autóval eseteleg?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Budapest?
Sziasztok. Fejér megyében lenne 35 év alatti passziv akivel lehetne szexelni?
Én aktiv vagyok
Én aktiv vagyok
Pasis kaland pasival ? Borsod, Nógrád, Heves megye ?
Sziasztok! Lenne ma este valaki Dombóváron aki szeret határozott lenni? Akár aktív akár uni szerepben? Aki nem fél átadni magát az élvezeteknek? Szájba dugni egy jó megjelenésű pasit? Vagy akár oda-vissza játszani?
Gödöllőn cumira most valaki?
Sajnos nem csak itt. szinte az összes társkeresőn megy ez a móka. Bár totál nem tudom megérteni hogy valaki tényleg erre izgul? hogy más idejével pénzével játszik? Én is dobtam már ki virágot a kukába a mellett hogy az idő is pénz. hosszútávon mindig arra jutok, hogy a hivatásos bár fixen pénz de legalább ott van a megbeszélt talin. nemkell előtte napokig puhítani. és 3-4 felültetés már árban is ott van.
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 06. 10. kedd 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)