Hétfőn napközben szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Sziasztok!Keresnèk egy nem kamus,állandó partnert,aki rendszeresen szopatna.Helyileg Fejèrmegye Csákvár.Lehet kölcsönös is.Kis mèret előny.
Valaki szopatna?
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Pakson ma sem szophatok le egy jó faszt? Még az Ürgemező-n sem?
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Nézelődnék ma délután autoban,szabadban Szentmártonkáta,szentlőrinckáta,Pusztamonostor környékén
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szopnék szopatnék Bp írj
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút-pasit, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt is, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve...
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút-pasit, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt is, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve...
Kezdő bi pasiként keresek mára párokat, bi pasikat, aki szeretnének újdonságokat kipróbálni.Uni/passzív szerep izgat, szeretem a női fehérneműt magamon. Veszprém és Győr kötött, aki találkozni akar, nem csak írogatni.
Baja és környéke? Hely van, utazni tudok.
Ma este 10után szabadban, kocsiban szopnék ápolt, normális, 35év feletti pasit... csak Bp jöhet szóba.
Már nem fontos, hogy kamionos legyen az illető?
(Ez egy válasz Vstgfszopó üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 10:08

Sziasztok.! Komárom megyében diszkrét, érett, vastagf urak, aki imádja, ha egyoldalúan kényeztetik?? Privát üzenetben keress!!
Sziasztok.! Komárom megyében diszkrét, érett, vastagf urak, aki imádja, ha egyoldalúan kényeztetik?? Privát üzenetben keress!!
Helo. Mostanra keresek Pest megyében egy sportos , jól szituált srácot . 25-45 éves korig ! Kölcsönös hoki- és ha van szimpátia akkor szopás is elképzelhető ! Én 40- es , sportos ! És jelenleg kicsit spicces mert legénybúcsún voltam

Sziasztok. Szívesen találkoznék borsod, heves környékén.
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Üdv valaki szopatna ma? Pilisvörösvár-Piliscaba és környéke! Lehetsz idősebb ,macis! Viszonzás nélkül is! Helyem van!
Egy gyors szopasra és mehetsz!
Egy gyors szopasra és mehetsz!
Szopatnék ma Gyulán a Várfürdőben.