9 kerületben idősebb passzív van esetleg?
Nincs ténlyeg még egy értelmes normális huszon eves aktiv srac az oldalon?
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Hajdúszoboszlón nem akar valaki most cumiztatni? Diszkrét ápolt macis pasi vagyok. Helyem van.
Félreértesz. Van akivel én sem, aki mondjuk egy igazi tapló. De engem 99%-ban az idősebb korosztály talál meg. Jó lenne korombeli, de az esélye egyenlő a nullával. Egyetlen korombeli van, de ő meg már ragaszkodik a hármashoz. A közelemben meg esélytelen bárkit is találnom, hogy a kedvére tegyek a hármashoz. A legtöbb korombeli vagy kamus, vagy nem jövök be neki. Sajnos a tapasztalat mutatja, hogy nem válogathatok.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 16:32

Ez hülyesèg!Èn is megválogatom,mègis van kivel.Aki bármikor bárkivel ,az egy igènytelen fa…..
Ez hülyesèg!Èn is megválogatom,mègis van kivel.Aki bármikor bárkivel ,az egy igènytelen fa…..
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 16:24

Nem rossz indulatból, de mivel megválogatod, hogy kivel találkoznál, esélytelened lesz bárkit is találnod.
Nem rossz indulatból, de mivel megválogatod, hogy kivel találkoznál, esélytelened lesz bárkit is találnod.
(Ez egy válasz OdaadóBixes üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma este Kecskemét vagy környékén szopni szopatni szeretnék!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Du Buda vagy Üllő környékén keresek aktív srácot orálra

A héten minden délután és este Szolnokon leszek. Szívesen találkoznék,szexelnék valakivel.
Két 50 éves bi pasihoz Marcaliba ma este valaki?
Sziasztok! Laza orál kalandra keresek, sportos, igényes és ápolt pasit ma délután. Budapesten a 15.kerületben van helyem. Akár viszonzás nélkül is, de kölcsönös is lehet a dolog!

Mostanaban m4-m0 környékén aktív aki ürítene?
Ma délután 4 és 5 között a KÖKI melletti kiserdőben egy kis élvezéshez lenne kedve valakinek?
Én speciel megpróbáltam, de nem írt vissza.
(Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Randi vagy kaland érdekel aktívat keresek! Írj privátban!
Randi vagy kaland érdekel aktívat keresek! Írj privátban!
Tatabányai min18-as, ápolt(legalább intim helyen borotvált) srácot keresek max 45éves korig. Találkozóhoz alap elvárás a Telefonszám csere már az elején(s nem érdekel , hogy van-e feleséged)
Most ebéd után egy kölcsönös cumira valaki Kecskemét környékén