1 óra múlva Üllőn leszek
Estig van helyem is. Olyan aktív srácot keresek, aki csak azt szeretne hogy jól leszopják
23 közvetlen, igényes srác vagyok. Ezt várom el tőled is. Igény esetén rövid távon belül én is tudok utazni.

23 közvetlen, igényes srác vagyok. Ezt várom el tőled is. Igény esetén rövid távon belül én is tudok utazni.

Most valaki élvezne egy jót?
Helyem van
Helyem van
Dány környékén senki?
Privátba írj.
Privátba írj.
Senki?
(Ez egy válasz Tóth János üzenetére (2025. 06. 20. péntek 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap du. meztelenkednèk, nyalatnèk kint a szabadban.Kmèt. Szolnok közt.
Hali! Mostanában valaki Érd-Bp. útvonalon?
Paks - cumi ?
Sziasztok! Ma vagy holnap este lenne valaki egy orál kalandra Siófokon?
Mindenképp légy ápolt és igényes!

Aktív pasival ismerkednék Keszthely környékén
Komárom, Tatabánya, szopatna ma valaki?
Ápolt borotvált farkú pasit keresek,közös masztihoz,esetleg orálhoz! ( csak én )
Balaton Keszthely
Travi ribi aktív potens férfiakat keres
Travi ribi aktív potens férfiakat keres
Pàpàn esetleg valaki?bi passzív vagyok
Pápa??
(Ez egy válasz ruthe69 üzenetére (2025. 06. 20. péntek 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívese mn csatlakoznék
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 06. 20. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hellyel rendelkező srácot keresek du-án Bp-Üllő környékén. Passzívként imádom az orált, ebbol kifolyolag kovetkeztetni lehet, hogy mi az amit ma nagyon szeretnék csinálni
Szopni.
Legyél igényes kérlek, és közvetlen

Legyél igényes kérlek, és közvetlen

Jönnék én is. Hely van!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2025. 06. 20. péntek 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Kedves Idegen,
Ha egy perverz használható passzív pasira vágysz keress bizalommal. (Kecskemét -Újhartyán vonalon))
De a csak arra van kedved hogy gyorsan leszopjanak akkor is írhatsz nekem ! Élvezhetsz a számba az arcomra a kissé perverzebbek még az alsógatyámba is !
Attól sem riadok vissza ha éppen a pisilned kell hisz ott a szám
De az sem baj ha szeretnéd ezt megörökíteni videózni fotózni .
Helyet nem tudok biztosítani !
Ha egy perverz használható passzív pasira vágysz keress bizalommal. (Kecskemét -Újhartyán vonalon))
De a csak arra van kedved hogy gyorsan leszopjanak akkor is írhatsz nekem ! Élvezhetsz a számba az arcomra a kissé perverzebbek még az alsógatyámba is !
Attól sem riadok vissza ha éppen a pisilned kell hisz ott a szám

De az sem baj ha szeretnéd ezt megörökíteni videózni fotózni .
Helyet nem tudok biztosítani !
Diszkrét partnert szopatnék a környéken.
Siófokon lesztek bármikor mindig partner lenék benne
(Ez egy válasz Zolman üzenetére (2025. 06. 20. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 20. péntek 09:01

Sziasztok!
Szexre keresünk potens pasit,harmadiknak.
Mi egy meleg pár vagyunk!
Szexre keresünk potens pasit,harmadiknak.
Mi egy meleg pár vagyunk!