Az m30 lehajtónál várok valakit! Nyék-tiszaúj!
Szopatnék Pécsen,Malomvőlgy? Mecsek?
Szerintem, nem csak kivernék neked sokan... Többség itt szopna is, nem csak kivernék.
(Ez egy válasz Pasi366 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 08:44

Most keresnék,írj üzit!! Már ha szeretnél kivetni egy szép farkat

Szopnék szopatnék Bp írj
Most valaki aki a kirqly utca kozeleben van es cumizna szep formas …..????
Most valaki aki a kirqly utca kozeleben van es cumizna szep formas …..????
Ez egy kamugèp hazudozik nem mer talàlkozni ne irjatok neki mindenkit àtvàg nem is àll fel neki. Az iràsokra veri magànak otthon. Felejtös.
(Ez egy válasz OdaadóBixes üzenetére (2025. 06. 25. szerda 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
M5 örkèny lajosmizse hetènyi pihenöben 18.30 utàn faszokat szopok irj szopasd ki a gecidet letolod bekapom tövog kiszivom megyek tivàbb.kamionos mindenki szopathat ha ott leszel.
Tisza tó környékén valaki?
Mór környékén viszonzás nélkül szopnék, helyem van.
Helló.13ba biszex pasik????
Kecskemét környékén kölcsönös szopásra most valaki
Ha valaki ide ér 1 órán belűl azt úgy leszopom hogy emlékezni fog rá, Örs vezér térnél. Hely ok.
Kecskemét vagy környékén mostanában szopatnék,szopnék. Hölgyek, párok, pasik valaki?
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!!
Privátba írj!
Diszkréció maximális!!
Privátba írj!
Sziasztok. Szigetszentmiklóson (Budapest déli agglomeráció) aktív srácként keresem partnerem ma kora estétől minden jóra. Helyem van.
Én 30 éves, fiatalos, aktív, borotvált, ápolt, macis alkatú vagyok. Részletekért írj privátban!
Én 30 éves, fiatalos, aktív, borotvált, ápolt, macis alkatú vagyok. Részletekért írj privátban!

Szeged?
Sziasztok!
Hamarosan rendszeresen megfordulok majd Pesten. Ismerkednék igényes, szép farkú aktív pasival, pasikkal akinél/akiknél alkalom adtán egy-egy éjszakára vendég lehetnék. Igényes, vidéki passzív pasi vagyok.
Természetesen ha nem teljes éjszakát töltünk együtt az sem gond, a szállást magam is meg tudom oldani.
Hamarosan rendszeresen megfordulok majd Pesten. Ismerkednék igényes, szép farkú aktív pasival, pasikkal akinél/akiknél alkalom adtán egy-egy éjszakára vendég lehetnék. Igényes, vidéki passzív pasi vagyok.
Természetesen ha nem teljes éjszakát töltünk együtt az sem gond, a szállást magam is meg tudom oldani.

Szívesen fogadnék aktív, vagy uni biszex pasit az Örs vezér térnél. Hely ok.
valaki fehérváron vagy környékén?