Inkább dolgozzál a vasútépítésen! Így mindenki jobban jár! Undorító vagy!
(Ez egy válasz Misike100 üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 06:30

Fèrfi segglukbol kihuzott elèlvezett gecis gaszokat leszopnàm tisztàra az utolso csepp gecit kiszivpm mèg. Segglukat is kinyalom utànna mindenkièt.erre keresek .kecsjemèt környèke örjèny lajosmizse hernàd ujhartyàn
Sziasztok!
Hamarosan rendszeresen megfordulok majd Pesten. Ismerkednék igényes, szép farkú aktív pasival, pasikkal akinél/akiknél alkalom adtán egy-egy éjszakára vendég lehetnék. Igényes, vidéki passzív pasi vagyok.
Természetesen ha nem teljes éjszakát töltünk együtt az sem gond, a szállást magam is meg tudom oldani. smile
Hamarosan rendszeresen megfordulok majd Pesten. Ismerkednék igényes, szép farkú aktív pasival, pasikkal akinél/akiknél alkalom adtán egy-egy éjszakára vendég lehetnék. Igényes, vidéki passzív pasi vagyok.
Természetesen ha nem teljes éjszakát töltünk együtt az sem gond, a szállást magam is meg tudom oldani. smile
Közös autós hoki valaki?
Sziasztok valaki most Ózdon orál kalandra?
Győr és környékén szopné.k dugatnàm magam.
Többen is lehetek,kocsiban szabadban nálad
Többen is lehetek,kocsiban szabadban nálad
Szeged és környékén ma délelött?
Fèrfi segglukbol kihuzott elèlvezett gecis gaszokat leszopnàm tisztàra az utolso csepp gecit kiszivpm mèg. Segglukat is kinyalom utànna mindenkièt.erre keresek .kecsjemèt környèke örjèny lajosmizse hernàd ujhartyàn
Fonyod es kornyeke valaki?
Aktívat keresek, aki szereti ha lenyelik a nedűjét.
Ez nem igaz,mi többször talàlkoztunk vele,ès nagyon jó volt.A prosztó hirdetèsed alapjàn mi sem talàlkoznànk veled
(Ez egy válasz Misike100 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 14:06

Ez egy kamugèp hazudozik nem mer talàlkozni ne irjatok neki mindenkit àtvàg nem is àll fel neki. Az iràsokra veri magànak otthon. Felejtös.
Élveznék egy nagyot…13.kerben van helyem. Fel jössz én ruha nélkül varlak álló farokkal és máé csinálhatod is amit szeretnél! Imádom ha magamra elvezhetek

7:00kor reptérnél szopatnák vagy közös maszti ?
Tom Barátnőt, barátot , párokat keresek. Solt-Kiskőrös-Kecskemét. Sármos Magyar pasi vagyok. .Helyem van, de menni is tudok. Privát keress
most szívesen leszopnék egy nagy farkat budapesten
akár többen is megszopathattok
helyem van

Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, idősebb bajuszos szakállas pasit szívesen megcumiztatnék nagyon kanos vagyok, diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ha ott nem is, én leszoplak!
(Ez egy válasz seggbe99 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Miskolci stop -shop wcben fiatal fiú le szopna?
Egerben keresek hellyel rendelkező aktív bi/homo pasit.