Dehogynem! Csak ma épp elutaztam. Vasárnap este jó?
(Ez egy válasz szende fiucska üzenetére (2025. 06. 28. szombat 01:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 28. szombat 01:19

Kérem.. én csak egy kis èlvezetett keresek.. hát senki nem akar segíteni rajtam...
Kérem.. én csak egy kis èlvezetett keresek.. hát senki nem akar segíteni rajtam...
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Heves környékén valaki türelmes ? Passzív részt próbálnám ki,tapasztalat nincs,helyem nincs ! Esetleg későbbi órákban is,délig bezárólag
Gödöllőn most valaki aki lecumizna?
Gödöllőn most valaki aki lecumizna?
Velencd és vonzás körzetében keresek aktív 48+ os férfit aki szopatna dugna, 24 éves vékony 171 magas srác vagyok, enyhén szőrös. Helyem.nincs utazni tudok! Mostanra keresek
Fejér megyén belül keresek aktív 48+ os férfit, akin
dugna szopatna. Én 24 éves vékony alkatú, kicsit szőrös fiú vagyok! Helyem nincs, utazni tudok. Helyileg pusztaszabolcs. Mostanra keresek!
dugna szopatna. Én 24 éves vékony alkatú, kicsit szőrös fiú vagyok! Helyem nincs, utazni tudok. Helyileg pusztaszabolcs. Mostanra keresek!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Pasis kaland ? Borsod , Nógrád , Heves megye ? Írj
Kecskemet es kornyeken passzivkodnek. Van kocsim. Normal tavolsagon belul utazni is tudok
Valaki beleverné a számba ,szeretném érezni az ízét zamatát mielőtt lenyelem Budapesten és környékén a hétvégén bármikor !Hely kéne utazni tudok! Kor alkat mindegy !
15 kerületben, éjfél körül szopatnék,autó szabadban.
15 kerületben, éjfél körül szopatnék,autó szabadban.
Szopatna, dugna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj privibe, ha szereted a nagy popókat. Hely van fehervaron
Jövőhét H,K,SZ,CS, valamelyik nap bi 45 feletti férfit keresünk napközben Balaton déli parton.
Ma este autós kaland Bonyhádon?
Gödöllőnél keresek srácot hokira, cumira egész éjjel jó nekem, írj bátran.
Győr moson Sopron megyébe utazni tudó aktiv partnert keresek
Siófokon kényeztetnék ma este orálisan szabadban. Privizz