Mostanság kb 1:30-2 óráig , keresek egy srácot . Helyem van, ott várnálak , besötétítve, bejössz és kiverem a farkad , esetleg kölcsönösen ha az jobban izgat. Privátban több info, adatlapon szintén
Fót környékén amennyiben valakit érdekel, hogy kocsiban szájjal kielégítsem, írjon. Kevés szabadidőm van, este fél kilenc körül - nem minden nap - tudom megoldani.
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam és el élveztetni ? Sok jön és magamra akarok élvezni vagy rad! 13.kerben van helyem! Fel jössz én már ruha nélkül leszek,be jössz és már csinálhatod is…30as.tetovalt igényes férfias srac vagyok!
Valakinek nincs kedve segíteni rajtam és el élveztetni ? Sok jön és magamra akarok élvezni vagy rad!
Hali! Balatonfüred?
(Ez egy válasz Leon80 üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőn most valaki aki szopna?
Sziasztok! Miskolci pasi? Pasik?

Szívesen szopnék most egy szép farkat (akár többet is egyszerre) vagy nyalnék puncit...
Odaadó, érzéki vagyok, élvezettel csinálom, élvezésig:P
Odaadó, érzéki vagyok, élvezettel csinálom, élvezésig:P
Sziasztok! Nyékládházán valaki ma este még, aktív akit szophatnék autoban vagy szabadban?
Vékony fiúnak oráloznék.
Sziasztok. Ma este bisex kaland Veszprém környéke?
Kedvedre torkoztathatsz, kúrhatod a torkom, bármekkora a faszod. Tegyél próbára!!! Bármekkora faszt tövig nyelek és bármeddig bírom, Dildóval is torkoztathatsz. imádok öklendezni, fuldokolni a faszon. Én egy sportos, fiatalos, ápolt teljesen biszex pasi vagyok. Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek gátlástalanul. Fotózni, videózni is lehet amatőr szex témában. Szeretem a kemény bánásmódot, alázhatsz, fenekelhetsz, pofozhatsz kedvedre.Akár le is hugyozhatsz, többesben is. Párokhoz is csatlakoznék, szívesen nyalok is bármeddig. Helyem nincs, de szívesen vagyok a szabadban és mobilis vagyok, szívesen megyek távolabbra is.
Reptéren valaki valamit?
Hali Szegedi?
Üdv
Holnap valakikinyalna? Cserébe kiverem
Holnap valakikinyalna? Cserébe kiverem

1 kerületben várom aki most szexelne!
Budapesten most?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma este valaki találkozna? Budaörs és környéke, Budapest. Autó vagy hely szükséges.
Orál extrával (privátban lehet érdeklődni, mit jelent az extra).
Orál extrával (privátban lehet érdeklődni, mit jelent az extra).
Csepelen passzíval veretném autódban hétfő reggel