Hali. Esetleg keres valaki mostanába Érden es környékén valakit? Én ismerkednék finom hosszas lazitásra
Gödöllőn most valaki?
Dunakeszi környékén holnap (csütörtökön) napközben beszállok az autódba, kimegyünk egy ligetes részre. Látni akarom, ahogyan vered a faszodat, kézzel, szájjal besegítek, csókolózok is. Kíváncsi vagyok, nincs sok tapasztalatom. Alázz meg trágár szavakkal, amíg engedelmesen szopom a faszodat. Eljössz?
Pápán, hellyel rendelkezőnek péntek este, szopnék, dughatnál...
Pápán, hellyel rendelkezőnek péntek este, szopnék, dughatnál...
Salgótarján környékén valaki hellyel fiús szexre?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Mostanában valaki szepvolgyin?
Gödöllőnél valaki aki szopna?
Helyem van.
Helyem van.
Egerből? Adatlapom szerint?
Holnap Reggel 5 kor örkènyi pihenöben M5 pest felè szopok. Szemèlykocsival megyek oda a parkoloba a wc k elè àllok.de lajosmizsei vagy hetènyibe is megàllok ha szopatnal.
Szombat délelőtt szopatnak
Most Balaton deli part környéke kozos hoki?
Sziasztok. Tisza-tó környékén keresek valakit
Sziasztok.
Ma késő este szopnék Gödöllőn.
Ma késő este szopnék Gödöllőn.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Holnap délelőtt rá érő aktív pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Szombathely-Sárvár környékén érdekelne kölcsönös orál biszex férfival, ha van hozzá hely is.
Velence és vonzás körzetében keresek CSAK 48+ os aktív férfit, aki szopatna, és dugna! Én 24 éves, enyhén szőrös, 171 magas, 62kg, vékony testalkatú sub/passzív hajlamú srác vagyok. Hellyel nem rendelkezem, utazni tudok, vagy kocsidban magadévá tehetsz. Gumi alap dolog.