Szombat délelőtt szopatnak
Most Balaton deli part környéke kozos hoki?
Sziasztok. Tisza-tó környékén keresek valakit
Sziasztok.
Ma késő este szopnék Gödöllőn.
Ma késő este szopnék Gödöllőn.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Holnap délelőtt rá érő aktív pasit keresek aki jár vagy jönne Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Szombathely-Sárvár környékén érdekelne kölcsönös orál biszex férfival, ha van hozzá hely is.
Velence és vonzás körzetében keresek CSAK 48+ os aktív férfit, aki szopatna, és dugna! Én 24 éves, enyhén szőrös, 171 magas, 62kg, vékony testalkatú sub/passzív hajlamú srác vagyok. Hellyel nem rendelkezem, utazni tudok, vagy kocsidban magadévá tehetsz. Gumi alap dolog.
Hali!
Mai nap max este 19 ig vagy esetleg késő esti órákra keresek aktív partnert orálra.
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Mai nap max este 19 ig vagy esetleg késő esti órákra keresek aktív partnert orálra.
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Valakinek lenne kedve kiverni előttem? Balaton déli partja, ma estefelé. Közös hoki is ok.
Pécsen szopna valaki???
Sub szerepet megélni vágyó férfi vagyok. Férfi ,nő, pár jelentkezését várom akinek lenne kedve alázni, büntetni, szopatni a párom elött. Késöbiekben pedig a páromat is kezelgetni ,cuckold és hasonló játékok. Bdsm is érdekes lehet , csak hosszútávú kapcsolat lehetséges ezért lehetőleg a közelből várom a megkeresést.
Ma 17 és 20 óra között szopni szeretnék Egerben.
Imádom nyelni a gecit.
Imádom nyelni a gecit.
18 utàn M5 autopàlya örkèny lajosmizse hetènyi pihenöben szopok dughato vagyok.
szolgát keresek ma estére Budapesten passzivat akit kedvemre használok
Sziasztok!Ma este lenne kedve valakinek a sauna 69-be együtt lazulni?
Holnap szopnék ápolt farkat... jól csinálom

Marcaliban ma este két 50 éves pasival közös farokverés?
Szopnék Bicske Etyek kke!
Helló 13ba biszex pasik?irjatok