Van olyan Bp, bi pasi, aki kedveli a hosszù oda- vissza szopàst?
Mostanában aktiv/uni nagyobb méretű pasi BP? Helyem van.
Gödöllő -Hatvan környékén szopnék viszonzás nélkül.
Hajnal 2 korul autost szopnek bp, akár odavissza
Hello! 11-kerben valaki?
Vala elnöknek hozzám a 20. Kerületbe és leszopna?
Sziasztok. Holnap miskolc?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok. Szopnék most, Aktív ,potens férfit , egyszerre akár többet is leszopnék most., akik eljönnének hozzám,szopatnának,élveznének és mennének is dolgukra. Videózhatod,fotózhatod is ahogyan leszoplak. Hajnal kettőig ráérek..
Bp vki?
Tartós szexkapcsolathoz keresek aktív 48+ os férfit, velence és vonzáskörzetén belül, aki dugna és szopatna, egyéb perverziók ok. Szeretem a női cuccokat, harisnya tanga stb, passzív sub hajlamú biszex fiú vagyok. A nap bármely időszakában ráérek. Csak hellyel rendelkezőt keresek, aki elvisz magához, vagy tudok utazni is. 25 éves vagyok, enyhén szőrős 171 magas, 65kg
Holnap reggel Szegeden szoptatnèk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Kecskemét hétfőn délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 től 12 így gyere élvezz belém
Dunakeszin ma este 22 körül ( meló után lennék) barátság úti lakótelep környékén egy nagyon gyors cumizásra valaki ráér?
Sziasztok! Régóta szeretném már kipróbálni milyen lehet fiúval a szex. Előny ha szőrtelen vagy,és sportos. Veszprém és környéke.

Zánkán jövő héten valaki egy hoki?
Sziasztok! Nagykanizsán keresnék fiatal fiút méretes farkamra…
Szia, írtam.
(Ez egy válasz TamásXL üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes bisex pasi? Vagy kivancsi hetero ujpesti nudin?