Mosonmagyaróvár környékén szopnék, szopatnék. Más is lehet.
Pècs szopnèk szopatnèk
Sziasztok Xll. Kerület valakik esetleg Mom park közeléből????
Valaki fiatal sracot megdugna? Autos tali? Győr Szombathely Sopron ?
Most délelőtti kora délutáni órákban
Most délelőtti kora délutáni órákban
Hali keszthely esetleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 09:20
Törölt felhasználó (4779817)
Sziasztok Xll. Kerület valakik esetleg Mom park közeléből????
Miskolc?
Már írtam egy párszor, de nem jön össze. 17-ker rákoscsaba újtelep. ki próbálnám a szopást, szopatást. Teljesen kező, 67 éves, 178 magas, mackós 98 kg, 16-17 cm farkam van. Nős. De már nagyon szeretném. Kevés az időm és nehezen tudok elszabadulni. De hátha.
Nincs messze!
(Ez egy válasz Davi37999 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Davi37999 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 2025.06.13. vasárnap délutánra/kora estére keresünk hellyel rendelkező biszex férfit, férfiakat Budapesten, vagy Pest megyében.
Most szopnék újpesten autóst, akár odavissza...
Szopni szereto házaspárral ismerkednek
Martonvásár-Fehérvár útvonalon utazom most feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha taliznál most, írj!
Holnap reggel 7 óra Bicske Bia Tatabánya közt Szopnék
Sziasztok. 26 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek macikedvelő kanos pasit Nagyhegyesre. Írj ha erdekel a dolog!!!!
Érd vonzáskörzetében keresem este 18 után szopatómat. Autóban járó motor, légkondi, hátul körben sötétített üveg.
Siófokon ma valaki?
Sziasztok nem kamus partnert szopatnék a megyében.
Szerda délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 től 12 ig élveztesd a szám seggemet gyertek
Szia Újpesten vagyok ha érdekel gyere és élvezzük egymást!
(Ez egy válasz Lonely89 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)