Siófokon ma valaki?
Érd vonzáskörzetében keresem este 18 után szopatómat. Autóban járó motor, légkondi, hátul körben sötétített üveg.
Sziasztok. 26 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek macikedvelő kanos pasit Nagyhegyesre. Írj ha erdekel a dolog!!!!
Holnap reggel 7 óra Bicske Bia Tatabánya közt Szopnék
Martonvásár-Fehérvár útvonalon utazom most feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha taliznál most, írj!
Szopni szereto házaspárral ismerkednek
Most szopnék újpesten autóst, akár odavissza...
Sziasztok! 2025.06.13. vasárnap délutánra/kora estére keresünk hellyel rendelkező biszex férfit, férfiakat Budapesten, vagy Pest megyében.

Nincs messze!
(Ez egy válasz Davi37999 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Már írtam egy párszor, de nem jön össze. 17-ker rákoscsaba újtelep. ki próbálnám a szopást, szopatást. Teljesen kező, 67 éves, 178 magas, mackós 98 kg, 16-17 cm farkam van. Nős. De már nagyon szeretném. Kevés az időm és nehezen tudok elszabadulni. De hátha.
Miskolc?
Hali keszthely esetleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 09:20
Törölt felhasználó (4779817)

Sziasztok Xll. Kerület valakik esetleg Mom park közeléből????
Valaki fiatal sracot megdugna? Autos tali? Győr Szombathely Sopron ?
Most délelőtti kora délutáni órákban
Most délelőtti kora délutáni órákban
Sziasztok Xll. Kerület valakik esetleg Mom park közeléből????
Pècs szopnèk szopatnèk
Mosonmagyaróvár környékén szopnék, szopatnék. Más is lehet.
Ozd 40km körzetében orális játékokra keresek kor alkat nem szamit ffit nőt párt
Újpesten vagyok gyere szopni!
(Ez egy válasz Misike100 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 07. hétfő 08:38

Szerda délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 től 12 ig ez élvezd a számat seggemet gyerek és szopassatok
Debrecenben ma délutani-esti órakban pasikkal taliznék. Hely és ovszer legyen. Írj üzenetet.
Szia Újpesten vagyok aktív uni gyere és élvezzük egymást!
(Ez egy válasz elvezet8 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)