Szia!
Írj rám privátban
(Ez egy válasz BigBox75 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Írj rám privátban

Fiatal passzív fiút keresek...
Fiatal fiúkat keresek akik szeretik az idősebb férfit, Újpesten vagyok ha érdekel írj és talizzunk!
Dugjmeg videom.
Aktiv Aktunk Bisex Gay Barátom keresem 40-60 korban SIOFOKON szfv balatonfured veszp
Aktiv Aktunk Bisex Gay Barátom keresem 40-60 korban SIOFOKON szfv balatonfured veszp
Reptéri kifutón van valaki most?
Debrecenben ma délutani-esti órakban pasikkal taliznék. Hely és ovszer legyen. Írj üzenetet.
Sziasztok.
Most!!! lenne kedve velem ( aktív pasi) meglátogatni egy női rucis pasit ( travi, csinos, felvehető műcici, paróka stb)? Kb 14 órakor lenne helye a Kárpát utcán. Dugható, szopatható.
Aktív vagy uni pasit keresek magam mellé.
Most!!! lenne kedve velem ( aktív pasi) meglátogatni egy női rucis pasit ( travi, csinos, felvehető műcici, paróka stb)? Kb 14 órakor lenne helye a Kárpát utcán. Dugható, szopatható.
Aktív vagy uni pasit keresek magam mellé.

Paks - cumi ?
Paks - cumi ?
Sziasztok! Farokkedvelő fiú kalandozna ma Nyíregyen.
Én megkóstolnám!
(Ez egy válasz ExtranagySrac üzenetére (2025. 06. 04. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Újpesten vagyok ha érdekel gyere és élvezzük egymást!
(Ez egy válasz Lonely89 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 től 12 ig élveztesd a szám seggemet gyertek
Sziasztok nem kamus partnert szopatnék a megyében.
Siófokon ma valaki?
Érd vonzáskörzetében keresem este 18 után szopatómat. Autóban járó motor, légkondi, hátul körben sötétített üveg.
Sziasztok. 26 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek macikedvelő kanos pasit Nagyhegyesre. Írj ha erdekel a dolog!!!!
Holnap reggel 7 óra Bicske Bia Tatabánya közt Szopnék
Martonvásár-Fehérvár útvonalon utazom most feleségem használt melltartóival, bugyijaival a kocsimban. Szívesen hegyezném a cerkàt egy félreeső helyen, ha a telómon a koràbbi akciós képeit nézve tabuk nélkül elmondanád, hogy miket csinálnál vele. Ha taliznál most, írj!
Szopni szereto házaspárral ismerkednek