Valaki Alsónémedi és környékéről ismerkedés haverkodas és ami alakul???
Lenne kedve valakinek kalandozni?
Sziasztok! 2025.06.13. vasárnap délutánra/kora estére keresünk hellyel rendelkező biszex férfit, férfiakat Budapesten, vagy Pest megyében.

11.kerület?
(Ez egy válasz Tomasbi üzenetére (2025. 07. 08. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon kívánom hogy valaki szopjon, nyaljon,Újpesten várlak!
Szerda du valaki akit lehet cumizni,Etyek-Bicske kke? Csak ápolt borotvált pasi érdekel! Autóban,szabadban.
Izsák -Solt.. aktívat keresek...
Holnaptól napközben keresem szopni szerető ápolt partnrem Veszprém környékén.
22. Ker Nagytétény környékén vki?
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen (sőőőt) a párjának segédkezve is.
Sziasztok !
Ma valaki Bfüred -Tihany környékéről aki találkozna is ? 20-55 között !
alkat mindegy uni vagy aktiv írjon.
többit üzenetben.
Ma valaki Bfüred -Tihany környékéről aki találkozna is ? 20-55 között !
alkat mindegy uni vagy aktiv írjon.
többit üzenetben.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható.
Szerda délelőtt folyamán lakáson szopok nyalathatsz baszhato vagyok 8 és 12 kőzt Kecskemét vagy menni is tudok kocsival
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Pakson - cumi ?
Keleti palyaudvar korul valaki megtudna szopatni mostanaban ?
Pesten kihez mehetnék fel diszkréten leszopnam leszopatnal?
12:00 fele Soroksár citi market wc-be esetleg valaki szopna vagy közös maszti ?
Pomáz valaki??
Sziasztok, MOST van itt valaki Dabasról Nem macis pasi !!! aki szimplán leszopható