Az adatlapod szerint nem felelnél meg nekik, igaz én se.
(Ez egy válasz kapis üzenetére (2026. 03. 20. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma reggel 6 fele népligetnél szopnék
Népliget környékén szopnék kocsiban vagy szabadban.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Le is szopnálak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 03. 20. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 20. péntek 22:38
Törölt felhasználó (4788583)
Közös-kölcsönös hokira párom előtt ,keresek partnert a mai este. Mi fiúk a hátsó ülésen verjük magunknak és egymásnak is , párom meg az első ülésből nézi a műsort. 40 éves korig keresek partnert átlagos testalkattal .
Hali Zugló
Közös-kölcsönös hokira párom előtt ,keresek partnert a mai este. Mi fiúk a hátsó ülésen verjük magunknak és egymásnak is , párom meg az első ülésből nézi a műsort. 40 éves korig keresek partnert átlagos testalkattal .
Tokaj,Szerencs,Miskolc. Kiverném valakinek.
Érd- Bp, környékén keresek, aktív pasikat, akikszeretnek szopatni kúrni!! Minél nagygyobb farkú a pasi, annál jobb.Irjatok üzit!!
repter 20:30korul?
Sziasztok Pécs esetleg valaki?
Budán este kölcsönös élvezetekre keresek!
Szerintem ez magas labda,
szimpatikis párossal.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
szimpatikis párossal.
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (2026. 03. 20. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi férfi aki szeret cumizni, Gyomaendrőd és környéke?Privi!
Sziasztok! Profilképként feltettem, hol szoktam "megmutatni" magam. Akit érdekel, elgurul arra, ha tetszik a "kínálat" odajön és megbeszéljük hogy orál, anál, vagy mindkettő. Az nem baj, ha előre egyeztetünk, mert sajnos sok időm nincs. Vasárnap délután fél 7 körül biztosan megyek. Ha úgy alakul, hogy akár többen is jönnének, nekem az sem probléma.
Sziasztok. Egy farokverős kalandhoz keresek partnert. Ma barátnőm is csatlakozna hozzám és olyan felállásban lenne a kaland , hogy mi fiúk elkezdenénk verni a farkunkat, kicsit egymásét is és párom is besegítene kézzel mindkettőnknek. A végén ha úgy van hely a mellére élvezünk ha nincs akkor a nagyvilágba
.
Fiatalabb partnert keresnénk ehhez egy normál testalkattal.
. Fiatalabb partnert keresnénk ehhez egy normál testalkattal.
!
(Ez egy válasz extrém travi üzenetére (2026. 03. 20. péntek 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Adatlapom szerint ma estére keresgélek
kecskeméti biszex párt keresek.
Most itt vagyok, az örsön a fitneszterem ,szívesen találkoznék, biszex pasikkal.

kiráéysanyi63
Breanne Benson