Szívesen leszoplak most ha el tudsz jönni hozzám
(Ez egy válasz otto37 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén napközbe Bp-i párral találkoznék.Enyhe bi játékkal fűszerezett hármas élvezethez!
Cegléd környékén aktív?
Valaki most laza oral kalandra?
Szopnék szopatnék Bp írj
Budán ma?

bi vagy meleg pasikat keresek Szolnok megyében
Bocs', a holnap (szombat)este kilőve, családi program lesz. Vasárnap 18 30 körül viszont továbbra is jó.
Sziasztok. Holnap magyek haza szolnokról pestre . Útközben valahol megállnék szeretnek végre valami akciót látni minimum 2 emberrel. Bármi szóbajöhet ami útba esik. Pl pesten eeptér vagy újpest nudi de bármire vevőlennéj csak lássk már valamit.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szombatra keresünk a feleségemmel egy-két bi pasit mindenki örömére.
Első körben egy nyilvános gyors ismerkedést szeretnénk. Ha a szimpátia meg van akkor mehet tovább a többi.
Első körben egy nyilvános gyors ismerkedést szeretnénk. Ha a szimpátia meg van akkor mehet tovább a többi.
Bp most?
Vagyok… írj pm-t
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 07. 25. péntek 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Hello
Szombat délután cumiztatnék,durván. Gönyú környékén.
Szombat délután cumiztatnék,durván. Gönyú környékén.
Keresem azt a bi beállítottságú úriembert, aki szívesen megkurna előttem a férfi partnerem. Engem nagyon izgatna,márcsak a látvány, de 3-ban meg annál is izgalmasabb.
Részleteket szívesen elárulom privát üzenetben!
Szívesen benne lennèk
(Ez egy válasz szopneeeek69 üzenetére (2025. 07. 26. szombat 03:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 26. szombat 03:00

Keresem azt a bi beállítottságú úriembert, aki szívesen megkurna előttem a férfi partnerem. Engem nagyon izgatna,márcsak a látvány, de 3-ban meg annál is izgalmasabb.
Pécsen szopna valaki?
Kiváncsi hetero/ kezdő Bi érdeklődéssel keresnék a mai napra(most akár) BP-en olyan fiatal férfit, aki eljátszadozna a popsimmal és bevezetne (finoman) ebbe a világba. Persze teljes diszkréció mellett. Hely van.
10:00-15:00 óra között keresek aktív idősebb férfiakat / férfit (40+) hogy egy erzeki orallal kenyesztesselek titeket fiatal sportos srackent
Bp