Csütörtökön este kb 10 után kalandoznék nö pár esetleg szinte mindent szeretek 38éves 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni is bi uni vagyok.
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Mondjuk mq estére egy kölcsönös?
Győr környékén szopnék élvezz a számba
Hajnal 2-3 korul valaki megszopatna pesten vagy pest megyeben ?
Szombathely-Sárvár környékén ismerkednék biszex férfival, kölcsönös orál vágyakkal.
Sziasztok ! Holnap ( csütörtök ) Mezőkövesdről megyek Debrecenbe, szívesen elviszek valakit aki nyitottabb egy izgalmas helyzet kialakulására ( szimpátia alapon )
Sziasztok ! Holnap ( csütörtökön ) Mezőkövesdről Debrecenbe megyek szívesen elviszek valakit aki kicsi nyitottabb egy izgalmi helyzet kialakítására

Sziasztok keresek olyan férfit vagy part akikkel együtt maszturbalnek (neten vagy akar eloben is) akar a férfi taggal a női tag kepeire kis orallal meg fűszerezve minden kor jöhet akit erdekel irjon nyugodtan
26 éves ápolt pasi vagyok

Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Mosonmagyaróváron szopatnék! Hely van írj privát
Sziasztok szombatra keresek vékonyabb nem szőrös srácot ,ha van kedved szopni. keress.Helyem lesz Pécelen
Rétság környékén valaki?
Öreg kezdő pasi valakinek?
Sziasztok. Dél Pest és környékén szopnék és ha valaki akar meg is dughat. Többesben is benne vagyok.
Valaki akar szopatni?
Holnap reggel szopni nyalni szeretnék minden érdekel Kecskemét 5.30 től kocsival tudok menni szopass basszál meg
Tartós aktív szexpartnert keresek fejér megyén belül! 48+ os férfit keresek, szőrösebb, macis alkat előny! 24 éves vagyok enyhén szőrös, sub passzív hajlamú srác, egyéb perver dolgok is érdekelnek. Helyem nincs, utazni tudok, szabadban vagy autós szex is érdekel!!!!!!!!!
Budapesti aktiv partnert keresek !
Most valaki szopna vecsésen?
Esztergom környékén cumiznék