Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Szeretnék férfiként leszopni egy férfit, első alkalom lenne, nagyon kíváncsi vagyok. Csókolgatnám is az izmos testét, hasát... és jól leszopnám amíg a számba nem élvez.
Ma napközben Pécsen aki szopatna?
Helyem nincs Utazni tudok.
Helyem nincs Utazni tudok.
ma esetleg valaki szopna szopatna almádi liget gloory 16-17 ora között
Sziasztok!
Szeretném a fotózással kapcsolatos tudásomat hasznosítani. Keresek olyan férfiakat, akik vevőek lennének intim/akt fotók készítésére. Szeretnék egy kis tapasztalatot szerezni ebben a témakörben is.
Nyitott, kedves, meleg srác vagyok. Írjatok bátran, ha szimpi a dolog. Nagyon köszi előre is!
Szeretném a fotózással kapcsolatos tudásomat hasznosítani. Keresek olyan férfiakat, akik vevőek lennének intim/akt fotók készítésére. Szeretnék egy kis tapasztalatot szerezni ebben a témakörben is.

Sziasztok Sopron környékén vki egy közös hokira?
Kecskeméten keresek aktív pasit aki szopatna ! pisit is szeretem

Ma napközben valaki valakik Pécsen, vagy Kaposváron
Tangában eléd guggolnék...
Tangában eléd guggolnék...
Olyan szoptatót keresek a szivesen szopatna időset Észak_Pesten.
Bi férfi békés megye ma délután?
Ma reggel, délelőtt Zalaegerszegen,vagy környékén szívesen szopnék.
Esztergom környékén cumiznék
Malinskán lenne valaki?
Csütörtökön este kb 10 után kalandoznék nö pár esetleg férfi szinte mindent szeretek 38éves 180cm magas 105kg vagyok 14 4es farkam imádok nyalni szopni is bi uni vagyok.
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Irj privátba meglátod megéri.
Budapest szolnok vonalon
Most valakinek nincs kedve felugrani hozzam és el elveztetni ? Be jössz ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! 13ker
Helló Németországban élek BW tatomány Karlsruhe közeleben 22 éves vagyok passzív szüz szeretek tangákat hordani 40+ os pasit daddyt keresek
5.30 től Kecskemét szopnák dugatnám magam autóval vagyok
Lenne fiatal srác aki rendszeresen szopna Pécsen?
Vecsés környékén srác vagy pár?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten