Ma este aktivak? 21 óra utàn? Hely megoldható vagy public is izgat. Csak aktivak kurvàja lennék
Szolnokon holnap délelőtt?
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Passzívat dugnék most délután. Dabas környékén +30km.
Csepelen vereném passzíval autódban
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Veszprem megye valaki?hely OK,Szia
Valaki szopatni?
Kecskemét környéki biszex párhoz csatlakoznék diszkréten
Keszthely környékén most valaki?
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az adatlapomat!
Sziasztok, holnap Budapest és Tata közt, nagy mackó aki benne lenne egy kis kalandba? Kb 3 körül?!
Újpesten keresek szexpartner olvasd el az oldalamat!
Ma du Szegeden szopna valaki?
Szépen le koptál múltkor, azóta is várom hogy írj.......
(Ez egy válasz Boy250 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 06:43
(Ez egy válasz Boy250 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Ma 13 óra után keresem biszex partnerem társaságát . Helyem most nincs. Pest.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Aktivakat keresek ma este gruppenre kizárólag olyanokat akik szopatnak dugnak. Nem szopatok nem dugok
Hali! M3 Debrecen-Bp vonalon valaki kalandozna melós pasival?

Nikita Simpson